ART. SPOŻYWCZE

Łącznie produktów: 3529

Ekologiczne mleko kokosowe ze Sri Lanki.

Grawit (dawniej Biowit) 100% sok z owoców granatu

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny kozi ser dojrzewający z dodatkiem kozieradki. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny kozi ser dojrzewający z dodatkiem czosnku niedźwiedziego. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny kozi ser dojrzewający naturalny. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny deser kokosowy bez dodatków. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny owczy jogurt z dodatkiem wanilii. Idealny na śniadanie lub jako przekąska. Produkt zawiera laktozę.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Ekologiczny jogurt krowi firmy Sobbeke z dodatkiem jagód oraz czarnej porzeczki. Idealny na śniadania albo podwieczorek.

Bez glutenu, bez środków chemicznych i konserwantów, 100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku truskawek z dodatkiem czarnej porzeczki. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wiśniowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczna wegetariańska margaryna idealnie nadająca się do pieczenia i smażenia. Produkt bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczna, gęsta  pasta z mango i curry. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Naturalny miód nawłociowy z domieszką spadzi, prosto z Ziemi Sądeckiej.

Powstaje z nektaru rośliny potocznie nazywanej mimozą, złotą rózgą lub złotą dziewicą. Nawłoć pospolita, to roślina bardzo cenna dla pszczelarzy, zielarzy i dla samych pszczół. Charakteryzuje go słodki, lekko kwaśno-gorzki smak i przyjemny aromat.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek.

Ocet kokosowy jest wytwarzany przez fermentację wody kokosowej. Ocet kokosowy posiada białą barwę, a także bardzo ostry kwaśny smak. Pasuje do sałatek i surówek, zup, dipów, marynat.

Liofilizowany baton malinowy.

Herbata zielona organiczna z naturalnym aromatem kokosowym, aromatyzowana.

Herbata ekologiczna o smaku Rooibos.

Herbata zielona organiczna z miętą, aromatyzowana.

Herbata zielona organiczna z naturalnym aromatem pomarańczowym, aromatyzowana.

Herbata ekologiczna o smaku Yerba mate i pokrzywy.

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Ekologiczne mleko kokosowe w proszku ze Sri Lanki.

Ekologiczny napój kokosowy z miąższu kokosa.

Olej jest stabilny termicznie, może być stosowany do gotowania i pieczenia.

Chipsy kokosowe prażone wykonane są w 100% z orzecha kokosowego. Stanowią idealną przekąskę.

Ekologiczny napój kokosowy o 9% zawartości tłuszczu.

Śmietanka kokosowa przetwarzana w bardzo wysokiej temperaturze, w ochronnym opakowaniu.

Lekki, kremowy, nie zawierający nabiału napój z ekologicznych kokosów. Nie zawiera laktozy. Produkt poddany obróbce UHT.

Góra