Soki i Napoje

Łącznie produktów: 308

Grawit (dawniej Biowit) 100% sok z owoców granatu

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Wyśmienity ekologiczny nektar brzoskwiniowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny nektar gruszkowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny nektar morelowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Bezpośredni sok (nieskoncentrowany) z ekologicznych cytryn, pochodzących ze słonecznej Sycylii. Polecamy jako dodatej do herbaty, a także do marynat i sosów.

Bezpośredni sok z ekologicznych limonek, pochodzących ze słonecznej Sycylii. Polecamy jako dodatek do marynat i sosów.

Ekologiczna woda kokosowa.

Woda Baby Zdrój dedykowana jest mamom, kobietom w ciąży oraz dzieciom od pierwszych dni życia. Woda posiada pH 7,7.

Ekologiczny sok z owoców aronii. Aronia uważana jest za najzdrowszy owoc jagodowy na świecie.

Ekologiczny sok z owoców aronii. Aronia uważana jest za najzdrowszy owoc jagodowy na świecie.

Ekologiczny sok z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny sok z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Sok tłoczony na zimno ze świeżych, ekologicznych owoców bzu, bez dodatku cukru. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.

Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru.

Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców świdośliwy. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.

Sok z młodego jęczmienia powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu.

Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych malin, pasteryzowany.

Ekologiczny sok z jabłek i pulpy mango.

Ekologiczny napój z mango idealny do spożycia od razu.

Naturalny sok z marchwi, sok niewitaminizowany sztucznie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. 

Ekologiczny sok z różnych odmian grejpfrutów.

Ekologiczny sok z marchwi i jabłek. Idealny dla dzieci.

Ekologiczny sok z buraka kwaszonego.

Ekologiczny sok z kapusty kwaszonej.

Ekologiczny sok z warzyw kwaszonych.

Ekologiczny sok jabłkowo-burakowy. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

6,53 zł

6 szt. lub wielokrotność

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pomidorów.

Ekologiczny syrop malinowy. Idealny do rozrobienia z wodą lub do drinków.

Ekologiczny sok z marchwi kwaszonej. Idealny dla najmłodszych.

14,63 zł

6 szt. lub wielokrotność

Owoce żurawiny to naturalne źródło flawonoidów, antyoksydantów, antocyjanów i pektyny, a także witamin: C, B1, B2, PP.

14,70 zł

6 szt. lub wielokrotność

Ekologiczny sok z owoców malin firmy Bio Food.

Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych. Występujący osad tworzą naturalne składniki. Produkt pasteryzowany

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z winogron, które poddaje się tłoczeniu na prasie. Uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki pomarańczy ekologicznych.

Sok z marchwi kiszonej- ten sok jest produktem innowacyjnym na skalę krajową. Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.

Sok z ekologicznej kapusty czerwonej z dodatkiem moringi i soli. Tłoczony, nie z koncentratu.

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, selera, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu na prasie. uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

Sok tłoczony (nie z koncentratu), pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

Ekologiczny sok z kiszonych brokułów.

Ekologiczny sok z buraków i selera kwaszonego. Idealny dla najmłodszych.

Sok z brzozy otrzymywany jest tylko wczesną wiosną po wywierceniu otworu w pniu drzewa. Zbiera się go do naczynia po założeniu odpowiedniej rurki lub rynienki.

Góra