Soki i Napoje

Łącznie produktów: 407

Taniej 4,29 zł

100% sok z miąższu owoców gravioli, pochodzącej z Ameryki Środkowej.

W liściach pokrzywy obecne są znaczne ilości: chlorofilu, β–karotenu, fitoncydów, ksantofili, witaminy C, poza tym garbniki, glikokininy oraz magnez, żelazo, fosfor, krzem.

W liściach pokrzywy obecne są znaczne ilości: chlorofilu, β–karotenu, fitoncydów, ksantofili, witaminy C, poza tym garbniki, glikokininy oraz magnez, żelazo, fosfor, krzem.

Karczoch uprawiany był przez starożytnych Egipcjan. Znany był również starożytnym Rzymianom i Grekom, którzy cenili go nie tylko za jego walory smakowe, ale również za właściwości lecznicze.

Karczoch uprawiany był przez starożytnych Egipcjan. Znany był również starożytnym Rzymianom i Grekom, którzy cenili go nie tylko za jego walory smakowe, ale również za właściwości lecznicze.

Owoce żurawiny to naturalne źródło flawonoidów, antyoksydantów, antocyjanów i pektyny, a także witamin: C, B1, B2, PP, prowitaminy A, błonnika oraz żelaza, potasu, wapnia i magnezu.

Owoce żurawiny to naturalne źródło flawonoidów, antyoksydantów, antocyjanów i pektyny, a także witamin: C, B1, B2, PP, prowitaminy A, błonnika oraz żelaza, potasu, wapnia i magnezu.

Granat ma dobroczynne właściwości granatów były znane już starożytnym Sumerom. Na bliskim wschodzie uznawano go za szczególny owoc, m.in. w judaizmie, gdzie miał on duże znaczenie obrzędowe.

Granat ma dobroczynne właściwości granatów były znane już starożytnym Sumerom. Na bliskim wschodzie uznawano go za szczególny owoc, m.in. w judaizmie, gdzie miał on duże znaczenie obrzędowe.

Owoc Noni stosowany był w polinezyjskiej medycynie ludowej. Owoc noni to źródło serotoniny nazywanej również hormonem szczęścia i melatoniny, których prawidłowy poziom odpowiada za samopoczucie i dobry nastrój.

Owoc Noni stosowany był w polinezyjskiej medycynie ludowej. Owoc noni to źródło serotoniny nazywanej również hormonem szczęścia i melatoniny, których prawidłowy poziom odpowiada za samopoczucie i dobry nastrój.

Jagody czarnego bzu są jednym z najbogatszych źródeł antocyjanów, które stymulują system immunologiczny. Świeże owoce nie nadają się do spożycia, dlatego najlepiej przygotowywać z nich sok.

Owoce aronii zawieraj antocyjany -  związki zwalczające wolne rodniki. Są źródłem witamin: A, C, E, P oraz biopierwiastków, błonnika, pektyny, makro i mikroelementów.

Owoce malin mają dużą zawartość błonnika i pektyn, garbników, antocyjanów, puryn, lecytyny i fitosterolu. Maliny są również bogate w kwasy organiczne, m.in.: kwas jabłkowy i cytrynowy.

Owoc mango jest bogaty w witaminy A, C, PP, E, z grupy B i minerały: potas, magnez, fosfor, wapń, sód, żelazo, miedź, flawonoidy, błonnik oraz lupeol, będący antyoksydantem.

Rokitnik zawdzięcza nie tyle barwie jagód, co wszechstronnemu zastosowaniu i wartości odżywczej.

Owoce dzikiej róży był także szeroko stosowane jako środek ogólnie wzmacniający organizm i wpływający na jego witalność.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Śliwki są bogate w witaminy i składniki mineralne, przede wszystkim zaś w witaminę A i rzadko występującą w owocach witaminę E.

Burak zawiera wiele cennych pierwiastków takich jak wapń, potas, fosfor, żelazo, magnez, kobalt a także witaminy A, C, B1.

Jagody Goji to owoce o dużej wartości odżywczej gdyż zawierają tryptofan – naturalny środek pobudzający organizm do wytwarzania hormonu szczęścia serotoniny, oraz melatoniny odpowiedzialnej za dobry sen.

Taniej 2,19 zł

Owocom Acai nie brakuje kompletu pierwiastków i witamin: B1, B2, C, E, beta karoten, wapń, fosfor, potas, żelazo, białko.

Czarna Rzepa zawiera witaminy z grupy B oraz witaminy C i A. Jest źródłem dobrze przyswajalnych pierwiastków: potasu, żelaza, magnezu, cynku i wapnia.

Taniej 3,00 zł

Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, wiedzie prym wśród owoców pod względem zawartości witaminy C.

Owoce derenia charakteryzują się cierpkim smaku porównywanym do pośredniego między żurawiną a wiśnią.

Sok EkaVit + ŻEŃ-SZEŃ to mieszanka dwunastu soków łącząca w sobie ich dobroczynne właściwości.

Sok z owoców jeżyny zawiera wiele cennych witamin i pierwiastków, do których należy m.in.: witaminy B1, B2, B6, B12, C, PP, prowitamina A oraz magnez, żelazo, potas, fosfor i wapń.

Naturalny 100% sok z owoców pigwy. Pigwa jest naturalną skarbnicą witamin, jej owoce mają dużo witaminy C (siedem razy więcej niż cytryna).

Naturalny sok z Aloesu. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Naturalny sok z Aloesu. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Naturalny sok z Morwy Białej. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Maqui Berry to sok, czerpany z owoców jagód maqui pochodzących z Ameryki Południowej, które są niezwykle bogatym źródłem bioaktywnych składników.

Naturalny sok z Aloesu z miąższem. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Owoce dyni posiadają też wyjątkowo wiele składników mineralnych i witamin.

Ostropest, jest to roślina jednoroczna z rodziny astrowatych, występująca w całym basenie Morza Śródziemnego, blisko spokrewniona ze słonecznikiem.

Nazwa „Skrzyp” pochodzi od charakterystycznego „skrzypnięcia” jakie wydaje z siebie ta roślina pod wpływem przydepnięcia.

Surowcem używanym w kosmetologii są świeże liście i szczyty pędów, z których otrzymuje się płyn.

Camu Camu zajmuje drugie miejsce pod kątem zawartości witaminy C w owocu (na pierwszym miejscu jest owoc Kakadu z Australii). Owoce dostarczają ponad 2 gramy witaminy C na 100 gramów surowca.

Naturalny sok z Morwy Białej. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Naturalny sok z liści szpinaku.

Naturalny sok z liści jarmużu.

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Ekologiczna woda kokosowa ze Sri Lanki.

Połączenie naparów z guarany, kurkumy i mięty z sokami z agawy i cytryny zapewnia skuteczne działanie i wysoki walor smakowy tego napoju.

Taniej 3,99 zł

100% sok z miąższu owoców gravioli, pochodzącej z Ameryki Środkowej.

Owocom Acai nie brakuje kompletu pierwiastków i witamin: B1, B2, C, E, beta karoten, wapń, fosfor, potas, żelazo, białko.

Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, wiedzie prym wśród owoców pod względem zawartości witaminy C.

Owoce aronii zawieraj antocyjany -  związki zwalczające wolne rodniki. Są źródłem witamin: A, C, E, P oraz biopierwiastków, błonnika, pektyny, makro i mikroelementów.

Borówki amerykańskie są skarbnicą witamin i substancji odżywczych. Wyróżnia je wysoka zawartość roślinnego błonnika pokarmowego.

Jagody czarnego bzu są jednym z najbogatszych źródeł antocyjanów, które stymulują system immunologiczny. Świeże owoce nie nadają się do spożycia, dlatego najlepiej przygotowywać z nich sok.

Owoce dzikiej róży był także szeroko stosowane jako środek ogólnie wzmacniający organizm i wpływający na jego witalność.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Naturalny sok z owoców jarzębiny.

Koniczyna czerwona zawiera ponad 30 izoflawonów, które pomagają w okresie przekwitania.

Lucerna jest źródłem chlorofilu który ma działanie alkalizujące i oczyszczające - utrzymuje zdrową florę bakteryjną jelit.

Góra