Soki Warzywne

Łącznie produktów: 55

Naturalny sok z marchwi, sok niewitaminizowany sztucznie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. 

Ekologiczny sok z marchwi i jabłek. Idealny dla dzieci.

Ekologiczny sok z buraka kwaszonego.

Ekologiczny sok z kapusty kwaszonej.

Ekologiczny sok z warzyw kwaszonych.

Ekologiczny sok jabłkowo-burakowy. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

6,53 zł

6 szt. lub wielokrotność

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pomidorów.

Ekologiczny sok z marchwi kwaszonej. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z kiszonych brokułów.

Ekologiczny sok z buraków i selera kwaszonego. Idealny dla najmłodszych.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z selerów kiszonych.

Ekologiczny sok z buraków i selerów kiszonych.

Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych. Występujący osad tworzą naturalne składniki. Produkt pasteryzowany

Sok z marchwi kiszonej- ten sok jest produktem innowacyjnym na skalę krajową. Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.

Sok z ekologicznej kapusty czerwonej z dodatkiem moringi i soli. Tłoczony, nie z koncentratu.

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, selera, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu na prasie. uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

Ekologiczny sok z kiszonej kapusty. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.

Ekologiczny sok z czosnku niedźwiedziego.

Sok z ekologicznego jarmużu z dodatkiem imbiru.

Sok z ekologicznej marchwi z dodatkiem soku z cytryny.

Ekologiczny sok z dojrzałych buraków.

Ekologiczny sok z kapusty kiszonej z dodatkiem soli morskiej.

Koncentrat składa się wyłącznie z certyfikowanych ekologicznych surowców, które są poddawane naturalnemu kiszeniu.

Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych jabłek i ekologicznej marchwi (bez dodatku wody i cukru).

Sok ten jest kompozycją naturalnie kwaszonych, bezpośrednio tłoczonych soków warzywnych i probiotyku. Sok niewitaminizowany sztucznie.

Naturalny sok z ekologicznych buraków. Sok niewitaminizowany sztucznie.

Naturalny sok z mieszanki ekologicznych warzyw.

Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.

Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Smak soku zależy od odmiany warzyw i owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany  owoców i ziół. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.

Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.

Smoothie to napój na bazie owoców i warzyw o delikatnej, kremowej konsystencji.

Smoothie to napój na bazie owoców i warzyw o delikatnej, kremowej konsystencji.

Ekologiczny sok pomidorowy.

Ekologiczny sok z buraków kwaszonych. Kiszone warzywa zawierają więcej witamin niż świeże. 

Ekologiczny sok z korzenia imbiru. Specjalnie wyselekcjonowane korzenie imbiru przetworzone w delikatnym procesie nadają intensywny aromat. 

Ekologiczny sok z korzenia kurkumy Specjalnie wyselekcjonowane korzenie kurkumy przetworzone w delikatnym procesie nadają intensywny aromat. 

Ekologiczny sok bezpośrednio wyciskany z marchwi z upraw biodynamicznych Demeter.

Ekologiczny sok bezpośrednio wyciskany z warzyw z upraw biodynamicznych Demeter.



Góra