Soki Warzywne

Łącznie produktów: 69

Burak zawiera wiele cennych pierwiastków takich jak wapń, potas, fosfor, żelazo, magnez, kobalt a także witaminy A, C, B1.

Czarna Rzepa zawiera witaminy z grupy B oraz witaminy C i A. Jest źródłem dobrze przyswajalnych pierwiastków: potasu, żelaza, magnezu, cynku i wapnia.

Ostropest, jest to roślina jednoroczna z rodziny astrowatych, występująca w całym basenie Morza Śródziemnego, blisko spokrewniona ze słonecznikiem.

Nazwa „Skrzyp” pochodzi od charakterystycznego „skrzypnięcia” jakie wydaje z siebie ta roślina pod wpływem przydepnięcia.

Surowcem używanym w kosmetologii są świeże liście i szczyty pędów, z których otrzymuje się płyn.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Naturalny sok z liści szpinaku.

Naturalny sok z liści jarmużu.

Lucerna jest źródłem chlorofilu który ma działanie alkalizujące i oczyszczające - utrzymuje zdrową florę bakteryjną jelit.

Naturalny sok z marchwi, sok niewitaminizowany sztucznie. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. 

Ekologiczny sok z marchwi i jabłek. Idealny dla dzieci.

Ekologiczny sok z buraka kwaszonego.

Ekologiczny sok z kapusty kwaszonej.

Ekologiczny sok z warzyw kwaszonych.

Ekologiczny sok jabłkowo-burakowy. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

Ekologiczny sok z pietruszki kwaszony.

6,53 zł

6 szt. lub wielokrotność

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pomidorów.

Ekologiczny sok z marchwi kwaszonej. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z kiszonych brokułów.

Ekologiczny sok z buraków i selera kwaszonego. Idealny dla najmłodszych.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z selerów kiszonych.

Ekologiczny sok z buraków i selerów kiszonych.

Sok z marchwi kiszonej- ten sok jest produktem innowacyjnym na skalę krajową. Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest bardzo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.

Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z buraka i kapusty kwaszonych, jabłka, selera, marchwi oraz utrwalenie przez pasteryzację.

Jest to naturalnie mętny sok wytworzony z kapusty kiszonej, którą poddaje się tłoczeniu na prasie. uzyskany sok, odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.

Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych. Występujący osad tworzą naturalne składniki. Produkt pasteryzowany

Sok z ekologicznej kapusty czerwonej z dodatkiem moringi i soli. Tłoczony, nie z koncentratu.

Ekologiczny sok z kiszonej kapusty. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.

Ekologiczny sok z czosnku niedźwiedziego.

Sok z ekologicznego jarmużu z dodatkiem imbiru.

Sok z ekologicznej marchwi z dodatkiem soku z cytryny.

Ekologiczny sok z marchwi.

Ekologiczny sok z dojrzałych buraków.

Ekologiczny sok z kapusty kiszonej z dodatkiem soli morskiej.

Koncentrat składa się wyłącznie z certyfikowanych ekologicznych surowców, które są poddawane naturalnemu kiszeniu.

Sok z młodego jęczmienia z kontrolowanych upraw ekologicznych.

Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.

Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Ekologiczny sok buraczkowo-jabłkowy.

Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych jabłek i ekologicznej marchwi (bez dodatku wody i cukru).

Sok z ekologicznego buraka kiszonego.

Sok ten jest kompozycją naturalnie kwaszonych, bezpośrednio tłoczonych soków warzywnych i probiotyku. Sok niewitaminizowany sztucznie.

Naturalny sok z ekologicznych buraków. Sok niewitaminizowany sztucznie.

Naturalny sok z mieszanki ekologicznych warzyw.

Smak soku zależy od odmiany warzyw i owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany  owoców i ziół. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.

Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.

Góra