Oleje kokosowe

Łącznie produktów: 22

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Nierafinowany surowy olej z orzechów kokosowych tłoczony na zimno.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Można go też stosować do zabiegów kosmetycznych, posiada dużo właściwości zdrowotnych i leczniczych Przez większość lekarzy uważany za najzdrowszy olej na świecie.

Ekologiczne mleczko kokosowe firmy Ecomil bez dodatku cukru.

Olej kokosowy Dr Gaja to olej najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, tłoczony na zimno. Kokosy pochodzą z upraw ekologicznych. Produkt nie zawiera tłuszczów trans.

Olej kokosowy tłoczony na zimno pozyskuje się z wysuszonego miąższu kokosa (kopry) poprzez mechaniczne wyciśnięcie. Olej ten charakteryzuje się naturalnym, typowym dla kokosa, smakiem i zapachem.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Można go też stosować do zabiegów kosmetycznych, posiada dużo właściwości zdrowotnych i leczniczych Przez większość lekarzy uważany za najzdrowszy olej na świecie.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Ma czysty smak świeżych kokosów oraz wysoką zawartość kwasu laurynowego.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Olej kokosowy tłoczony na zimno pozyskuje się z wysuszonego miąższu kokosa (kopry) poprzez mechaniczne wyciśnięcie. Olej ten charakteryzuje się naturalnym, typowym dla kokosa, smakiem i zapachem.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Taniej -7%

Ekologiczny krem na bazie daktyli z dodatkiem kakao i oleju kokosowego. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

Od lat wmawia się nam, że oleje nasycone są niezdrowe i dlatego powodują choroby. Czas na weryfikację dotychczasowych poglądów.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy z pierwszego tłoczenia, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy bezwonny powstaje poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry - twardego miąższu orzechów palmy kokosowej (Cocos nuciffera) i pozbawiony jest smaku oraz aromatu kokosa.



Góra