Oleje kokosowe

Łącznie produktów: 25

Ekologiczny krem na bazie daktyli z dodatkiem kakao i oleju kokosowego. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Olej kokosowy z pierwszego tłoczenia, to prawdziwa studnia bogactwa nasyconych kwasów tłuszczowych.

Ma czysty smak świeżych kokosów oraz wysoką zawartość kwasu laurynowego.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Można go też stosować do zabiegów kosmetycznych, posiada dużo właściwości zdrowotnych i leczniczych Przez większość lekarzy uważany za najzdrowszy olej na świecie.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Ekologiczny olej kokosowy, całkowicie naturalny, tłoczony na zimno. Idealny do smażenia. Bardzo dobrze wchłania się w potrawy, jego wysoka temperatura spalania powoduje niesamowicie komfortowe smażenie.

Nierafinowany surowy olej z orzechów kokosowych tłoczony na zimno.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Nowa wodę, to specjalnie przygotowana mieszanka wody z tajskich kokosów w formule Nam Hom. W skład mieszanki wchodzi woda z młodych i dojrzałych już orzechów w stosunku 9:1. Woda jest pasteryzowana w procesie UHT.

Ekologiczne mleczko kokosowe firmy Ecomil bez dodatku cukru.

Olej kokosowy tłoczony na zimno pozyskuje się z wysuszonego miąższu kokosa (kopry) poprzez mechaniczne wyciśnięcie. Olej ten charakteryzuje się naturalnym, typowym dla kokosa, smakiem i zapachem.

Olej kokosowy tłoczony na zimno pozyskuje się z wysuszonego miąższu kokosa (kopry) poprzez mechaniczne wyciśnięcie. Olej ten charakteryzuje się naturalnym, typowym dla kokosa, smakiem i zapachem.

Taniej -8%

Pasta kokosowa, nazywana często masłem kokosowym, to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów

Taniej -8%

Olej kokosowy bezwonny powstaje poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry - twardego miąższu orzechów palmy kokosowej (Cocos nuciffera) i pozbawiony jest smaku oraz aromatu kokosa.

Taniej -8%

Olej kokosowy bezwonny powstaje poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry - twardego miąższu orzechów palmy kokosowej (Cocos nuciffera) i pozbawiony jest smaku oraz aromatu kokosa.

Taniej -8%

Olej kokosowy Extra Virgin powstaje poprzez tłoczenie na zimno w temp. poniżej 24º C. Jest nie tylko idealny do stosowania w kuchni, ale także znakomicie sprawdza się jako naturalny kosmetyk do pielęgnacji ciała oraz włosów.

Taniej -8%

Olej kokosowy Extra Virgin powstaje poprzez tłoczenie na zimno w temp. poniżej 24ºC. Jest nie tylko idealny do stosowania w kuchni, ale także znakomicie sprawdza się jako naturalny kosmetyk do pielęgnacji ciała oraz włosów.



Góra