Bakalie

Łącznie produktów: 157

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Ekologiczne orzechy macadamia to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.

Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.

Pyszne migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne blanszowane migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne migdały cięte idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Delikatne i łagodne w smaku orzechy brazylijskie pochodzące wyłącznie z czystych regionów Ameryki południowej. Idealne jako pożywna przekąska i dodatek do płatków, ciast i innych deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy pekan to jedne z najszlachetniejszych gatunków orzechów. Mają lekko maślany smak i aromat. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzeszki piniowe idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sosów, sałatek, makaronów i ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecane jako dodatek do sałatek lub jako samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Prażone, nie solone orzechy arachidowe. Polecane jako przekąska lub dodatek ciast, sałatek i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pestki dyni idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sałatek, zup i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Mieszanka studencka to doskonała przekąska lub dodatek do różnego rodzaju ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Wiórki kokosowe polecane są jako dodatek ciast, deserów i polew. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone gruszki polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Owoce morwy są bardzo pożywne i charakteryzują się ciekawym smakiem. Można jej używać jako dodatek likierów, dżemów lub sałatek. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Wiórki kokosowe polecane są jako dodatek ciast, deserów i polew. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pestki dyni idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sałatek, zup i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pestki dyni idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sałatek, zup i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne orzeszki ziemne surowe, zwane arachidowymi, należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla surowych nasion roślin strączkowych.

Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców.

Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Nadają słodyczy każdej potrawie, dzięki temu stanowią idealny dodatek do wypieków.

Ekologiczne płatki migdałowe to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków.

Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska. Kawałki bananów charakteryzują się miękką, lekko gumowatą konsystencją.

Ekologiczne orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów.

Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym.

Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi.

Ekologiczne orzechy macadamia, to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają  delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Suszone banany to pyszna i zdrowa przekąska. Idealny dodatek musli, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone daktyle polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Suszone figi polecane są jako zdrowa i pyszna przekąska lub jako dodatek ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jagody Goji to jedne z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Są doskonałym źródłem białka. Polecane jako samodzielna przekąska lub dodatek ciast, musli i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jagody Goji to jedne z najbardziej odżywczych produktów na świecie. Są doskonałym źródłem białka. Polecane jako samodzielna przekąska lub dodatek ciast, musli i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jagody inkaskie charakteryzują się oryginalnym słodko-cierpkim smakiem. Polecane jako przekąska lub dodatek koktajli, deserów, musli czy ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Krążki ananasa polecane są jako przekąska lub dodatek sałatek, deserów i koktajli. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Tropikalny owoc o wyjątkowym aromacie. Zalecana jako pożywna przekąska lub dodatek mięs, deserów, sałatek i ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Wyśmienita i pożywna przekąska lub dodatek mięs, sałatek i pierogów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Wyśmienita i pożywna przekąska lub dodatek mięs, sałatek i pierogów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Góra