Płatki i Musli

Łącznie produktów: 97

Zdrowe i pożywne musli orkiszowe. Idealne na dobre rozpoczęcie dnia. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczna jaglanka z dodatkiem miodu. Produkt nie zawiera glutenu.

Ekologiczna jaglanka z dodatkiem amarantusa oraz malin.

Zdrowe płatki śniadaniowe 5 zbożowe. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne otręby owsiane to łuska ziarna owsa, bogata w błonnik.

Idealna alternatywa śniadaniowej owsianki lub samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka orzechów, ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i suszonych owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

4,98 zł

6 szt. lub wielokrotność

Ekologiczne otręby owsiane to produkt powstający podczas procesu przemiału ziaren owsa. W skład otrąb wchodzi w głównej mierze zewnętrzna, najbardziej wartościowa warstwa ziarna, to jest warstwa owocowo nasienna. Otręby owsiane doskonale smakują jako dodatek to porannej kaszki śniadaniowej. Polecamy również jako panierkę do kotletów, dodatek do ciast,...

2,57 zł

6 szt. lub wielokrotność

Ekologiczne otręby żytnie, to produkt powstający podczas procesu przemiału żyta na grys żytni. W skład otrąb wchodzi w głównej mierze zewnętrzna, najbardziej wartościowa warstwa ziarna, to jest warstwa owocowo nasienna. Otręby żytnie doskonale smakują z przetworami mlecznymi. Polecamy również, jako dodatek do zup, sałatek i sosów. Otręby przed spożyciem...

Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa. Płatki amarantusowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecane jako dodatek do potraw mięsnych, np. kotletów lub do zup, a także do muesli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany. Produkt...

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki jęczmienne uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki jęczmienne to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki orkiszowe z pełnego przemiału to gniecione ziarna orkiszu. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki orkiszowe z pełnego przemiału to gniecione ziarna orkiszu. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do muesli, jogurtów, napojów zbożowych oraz do deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki żytnie uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki żytnie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki kukurydziane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka. Produkt rolnictwa ekologicznego.

4,66 zł

6 szt. lub wielokrotność

Ekologiczne otręby gryczane powstają podczas przemiału gryki na kaszę gryczaną.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka orzechów, ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i suszonych owoców. Doskonałe na śniadanie.

Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecane jako dodatek do potraw mięsnych, np. kotletów lub do zup, a także do muesli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany. Produkt...

Ekologiczne płatki żytnie uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki żytnie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki drożdżowe nieaktywne to niezastąpiony składnik wielu dań wegetariańskich i wegańskich.

Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami, to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka.

Płatki jęczmienne, to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.

Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren pszenicy orkisz. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów.

Ekologiczne płatki kukurydziane poddane procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska.

Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. 

Ekologiczne płatki kasztanowe wytwarzane z kasztanów jadalnych mogą być stosowane jako samodzielna przekąska lub pożywny dodatek do jogurtów, musli, wypieków oraz deserów. 

Ekologiczne płatki owsiane górskie uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki owsiane górskie uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. 

Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. 

Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren pszenicy orkisz. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren pszenicy orkisz. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki kukurydziane poddane procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska.

Ekologiczne płatki kukurydziane poddane procesowi prażenia stanowią idealny dodatek do mleka, napoju zbożowego lub jogurtu. Pyszne także jako samodzielna przekąska.

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne musli rajskie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.

Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej. 

Ekologiczne musli orkiszowe z owocami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne musli rajskie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.

Ekologiczne musli rajskie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.

Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.

Ekologiczne musli owsiane z owocami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne musli orzechowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.

Góra