Płatki i Musli

Łącznie produktów: 84

Zdrowe i pożywne musli bezglutenowe z goji. Idealne na dobre rozpoczęcie dnia. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Zdrowe i pożywne musli bezglutenowe ryżowo-jaglane. Idealne na dobre rozpoczęcie dnia. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki.

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki kukurydziane powstały wyłącznie z pełnego przemiału ziaren kukurydzy. Są bardzo pożywne i jednocześnie lekkostrawne.

Ekologiczne płatki kukurydziane powstały wyłącznie z pełnego przemiału ziaren kukurydzy. Są bardzo pożywne i jednocześnie lekkostrawne.

Ekologiczne płatki orkiszowe z dodatkiem miodu powstały wyłącznie z pełnego przemiału ziaren orkiszu. Są bardzo pożywne i jednocześnie lekkostrawne.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki owsiane to płatki z pełnego przemiału ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Ekologiczne płatki ryżowe to płatki z pełnego przemiału ziaren ryżu. Płatki ryżowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie.

Naturalne płatki drożdżowe z dodatkiem melasy.

Ekologiczne płatki jaglane.

Ekologiczna mieszanka płatków.

Ekologiczna płatki orkiszowe drobnomielone.

Chrupki orkiszowe obtoczone odżywczą melasą, to nie tylko chrupki dodatek do śniadania, ale także lekka przekąska na cały dzień.

Chrupki orkiszowe obtoczone odżywczym sezamem, to nie tylko chrupki dodatek do śniadania, ale także lekka przekąska na cały dzień.

Musli nie zawiera białego cukru. Dzięki umiejętnie dobranej mieszance suszonych owoców, płatków zbożowych oraz nasion roślin oleistych (sezam, siemię lniane, słonecznik) uwalnia zawartą w nim energię powoli i równomiernie.

Ekologiczny orkisz do chrupania bez dodatku cukru.

Ekologiczna pszenica polana przepysznym miodem.

Ekologiczne musli czekoladowe z dodatkiem cukru trzcinowego.

Ekologiczne płatki cynamonowe z dodatkiem cukru trzcinowego.

Ekologiczne płatki czekoladowe z dodatkiem cukru trzcinowego.

Ekologiczne płatki kukurydziane z dodatkiem słodu jęczmiennego.

Ekologiczne kulki czekoladowe z dodatkiem cukru trzcinowego.

Ekologiczne płatki kukurydziane z dodatkiem miodu.

Zdrowe i pożywne musli orkiszowe. Idealne na dobre rozpoczęcie dnia. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Nasiona amarantusa ekspandowane. Nie zawiera glutenu.

Ekologiczne muesli składające się z płatków kukurydzianych, ryżu ekspandowanego, ekspandowanych nasion amarantusa.

Ekologiczna jaglanka z dodatkiem miodu. Produkt nie zawiera glutenu.

Ekologiczna jaglanka z dodatkiem amarantusa oraz malin.

Zdrowe płatki śniadaniowe 5 zbożowe. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Idealna alternatywa śniadaniowej owsianki lub samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka orzechów, ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i suszonych owoców. Doskonałe na śniadanie. By musli było lekkostrawne, a organizm prawidłowo przyswajał zawarte w nim wartości odżywcze, musli zaleca się gotować 10-15 min. np. na wodzie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa. Płatki amarantusowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecane jako dodatek do potraw mięsnych, np. kotletów lub do zup, a także do muesli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany. Produkt...

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki jęczmienne uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki jęczmienne to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki orkiszowe z pełnego przemiału to gniecione ziarna orkiszu. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki orkiszowe z pełnego przemiału to gniecione ziarna orkiszu. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki pszenne to płatki z pełnego przemiału ziaren pszenicy. Płatki pszenne to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do muesli, jogurtów, napojów zbożowych oraz do deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki żytnie uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki żytnie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne płatki kukurydziane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne otręby gryczane powstają podczas przemiału gryki na kaszę gryczaną.

Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa.

Ekologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka orzechów, ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i owoców. Doskonałe na śniadanie.

Pełnowartościowa i odżywcza mieszanka ziaren, zbóż i suszonych owoców. Doskonałe na śniadanie.

Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecane jako dodatek do potraw mięsnych, np. kotletów lub do zup, a także do muesli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany. Produkt...

Ekologiczne płatki żytnie uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki żytnie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Góra