Infolinia
+48 668 832 244
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.
Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.
Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny syrop malinowy. Idealny do rozrobienia z wodą lub do drinków.
Ekologiczny syrop z czarnego bzu. Idealny do rozrobienia z wodą lub do drinków.
Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.
Jest to syrop naturalnie wytworzony z soku z malin. Uzyskany syrop, dosładza się syropem z agawy odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza.
Syrop ten jest bogaty w witaminę C i E, olejki eteryczne oraz sole mineralne.
Syrop z pigwowca jest bardzo bogaty w witaminę C.
Polecany jako smakowo - witaminowy dodatek herba i różnych innych napojów.
Tłoczony na zimno z ekologicznych malin.
Domowy syrop aroniowy przygotowany bezpośrednio z owoców, bez użycia konserwantów. Idealny do deserów, napojów i jogurtów.
Syrop z czarnych jagód wyróżnia się doskonałym smakiem, jak również wartościami odżywczymi, jest bardzo bogaty w antocyjany. Sporządzony został z owoców leśnych zebranych w najczystszych regionach kraju.
Syrop malinowy ma wysoką wartość leczniczą i smakową. Stosowany wraz z nektarem lub sokiem z owoców róży jest nieoceniony w walce z przeziębieniem, grypą i katarem. Działa napotnie i przeciwgorączkowo.
Syrop różano-malinowy to optymalne połączenie zalet owoców róży oraz malin, dzięki zharmonizowanej mieszance owoców, jest bogaty w witaminę C.
Syrop Różany to wspaniały owocowy bukiet, harmonia łagodnego smaku i aromatu. Można go stosować do sporządzania orzeźwiających i wzmacniających napojów witaminowych. Syrop różany to także świetny witaminowy sos do sałatek owocowych, deserów i innych potraw.
Syrop truskawkowy jest bardzo smaczny, orzeźwiający i stanowi bogate źródło witamin i minerałów (szczególnie potasu i witaminy C) oraz przeciwutleniaczy.
Syrop z wiśni bardzo smaczny i zdrowy, posiadający dużo witamin. Syrop ten nadaje się jako dodatek do jogurtów, naleśników, pierogów na słodko, czy potraw mlecznych.
Syrop z czarnego bzu to produkt najwyższej jakości, sporządzony z owoców zebranych w najczystszych regionach kraju. Jego właściwości lecznicze znane są od dawien dawna.
Syrop z czarnej porzeczki bardzo smaczny i idealny do wszelkiego rodzaju deserów i napojów. Syrop bogaty w antocyjany, zawierający również naturalną witaminę C.
Syrop z płatków róży to niepowtarzalny aromat kwiatowy i słodki smak. Doskonały jako dodatek do herbaty, przyciąga oryginalnym zapachem.
Syrop żurawinowy można stosować jako dodatek do wszelkich napojów. Jest on niezwykle bogaty w β-karoten, wspomaga leczenie niedoborów witaminy A w organizmie, a w leczeniu schorzeń układu moczowego jest niezastąpiony.
Domowy syrop aroniowy przygotowany bezpośrednio z owoców, bez użycia konserwantów. Idealny do deserów, napojów i jogurtów.
Syrop z czarnych jagód wyróżnia się doskonałym smakiem, jak również wartościami odżywczymi, jest bardzo bogaty w antocyjany. Sporządzony został z owoców leśnych zebranych w najczystszych regionach kraju.
Syrop malinowy ma wysoką wartość leczniczą i smakową. Stosowany wraz z nektarem lub sokiem z owoców róży jest nieoceniony w walce z przeziębieniem, grypą i katarem. Działa napotnie i przeciwgorączkowo.
Syrop różano-malinowy to optymalne połączenie zalet owoców róży oraz malin, dzięki zharmonizowanej mieszance owoców, jest bogaty w witaminę C.
Syrop z czarnego bzu to produkt najwyższej jakości, sporządzony z owoców zebranych w najczystszych regionach kraju. Jego właściwości lecznicze znane są od dawien dawna.
Z syropu z kwiatów bzu można przyrządzać napoje o oryginalnym, orzeźwiającym smaku, może służyć jako dodatek do potraw i deserów.
Syrop żurawinowy można stosować jako dodatek do wszelkich napojów. Jest on niezwykle bogaty w β-karoten, wspomaga leczenie niedoborów witaminy A w organizmie, a w leczeniu schorzeń układu moczowego jest niezastąpiony.