Pieczywo

baner_podstrona_Swieza_zywonosc-min.png

Łącznie produktów: 42

Ekologiczny i bezglutenowy chleb z prosa.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb z ziarnami słonecznika.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb z słoneczny z gryki.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb tradycyjny wiejski.

Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowanej pszenicy.

Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowego orkiszu.

Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowego orkiszu.

Pyszny, ekologiczny chleb wyprodukowany ze skiełkowego żyta.

Pyszny, ekologiczny pumpernikiel.

Musli chlebek cztery zboża złożony z płatków kukurydzianych i owsianych, amarantusa ekspandowanego i siemienia lnianego, rodzynek i jabłka, dostarcza równomiernie energię przez kilka godzin.

Musli chlebek amarantusowy przede wszystkim zawiera lekkostrawne i bogate w białko i żelazo ekspandowane ziarno amarantusa osłodzone melasą i miodem.

Ekologiczne pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane.

Ekologiczne pieczywo chrupkie, niezwykle lekkie i aromatyczne. Wyprodukowane zostało wyłącznie z pełnoziarnistej mąki, dzięki czemu zachowało najważniejsze wartości odżywcze znajdujące się w łusce ziarna. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne pieczywo chrupkie, niezwykle lekkie i aromatyczne. Wyprodukowane zostało wyłącznie z pełnoziarnistej mąki, dzięki czemu zachowało najważniejsze wartości odżywcze znajdujące się w łusce ziarna. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne pieczywo chrupkie, niezwykle lekkie i aromatyczne. Wyprodukowane zostało wyłącznie z pełnoziarnistej mąki, dzięki czemu zachowało najważniejsze wartości odżywcze znajdujące się w łusce ziarna. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Zawiera dwa razy więcej błonnika na 100 g niż zwykła tortilla.

Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany.

Przyjemność bez wyrzeczeń i bez glutenu - to jest to, co dostajemy od pełnoziarnistego chleba krojonego 3 PAULY z prosa i słodkiej mąki łubinu.

Bezglutenowe wafle kukurydziane, świetnie nadają się do do lodów bądź jako spód do owocowych konfitur.

Ten bezglutenowy, ryżowo - kukurydziany chlebek jest cudownie chrupiący i lekki.

Czternaście ekologicznych wafli z pełnoziarnistego ryżu, z dodatkiem prosa, gryki, amarantusa oraz ziarna quinoa. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek.

Czternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek.

Ekologiczne wafle kukurydziane naturalne.

Wafle z kukurydzy i pszenicy durum są idealne jako alternatywa dla chleba lub sucharów na śniadanie.



Góra