Makaron

Łącznie produktów: 200

Ekologiczny makaron Fusilli z mąki kukurydzianej i ryżowej.

Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 5 min.

Ekologiczny makaron penne z mąki gryczanej. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju sosów.

Ekologiczny makaron z pszenicy durum Farralle.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej.

Ekologiczny makaron z pszenicy durum Fusilli.

Ekologiczny makaron z pszenicy durum gniazda Tagiatelle.

Ekologiczny makaron z pszenicy orkiszowej gniazda Tagiatelle.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału.

Ekologiczny makaron z pszenicy durum Fusilli z pełnego przemiału.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z pełnego przemiału.

Ekologiczny makaron z pszenicy durum Spaghetti.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum.

Ekologiczny makaron bezglutenowy kukurydziano-ryżowy Fusilli.

Ekologiczny makaron bezglutenowy kukurydziano-ryżowy Penne.

Ekologiczny makaron bezglutenowy kukurydziano-ryżowy Spaghetti.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy i czerwonej soczewicy. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej. Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą. Czas gotowania 6-8 min.

Makaron razowy orkiszowy typu rurka. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Makaron razowy orkiszowy typu świderki. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Makaron razowy żytni typu świderki. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Makaron razowy żytni typu wstążka. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Mąka orkiszowa graham typ 1850. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Makaron razowy żytni typu świderki. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczny makaron ze świeżo wybijanych ekologicznych jaj, produkt w 100% ekologiczny, idealny do rosołu.

Ekologiczny makaron ze świeżo wybijanych ekologicznych jaj, produkt w 100% ekologiczny, idealny do rosołu.

Ekologiczny makaron żytni zawiera wysoką zawartość błonnika, jest źródłem manganu oraz fosforu.

Ekologiczny makaron żytni zawiera wysoką zawartość błonnika, jest źródłem manganu oraz fosforu.

Makaron z ekologicznej mąki semolinowej i kasztanowej, w kształcie świderków.

Góra