Czekolady

Łącznie produktów: 165

Pyszna czekolada z rozdrobnionymi, prażonymi ziarnami kakao. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Czekolada gorzka 71%. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Czekolada gorzka z rozdrobnionymi, prażonymi ziarnami kakao. Naturalny aromat wanilii. 80% kakao. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Czekolada mleczna 36% kakao. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Czekolada mleczna z orzechami laskowymi, 36% kakao. Naturalny aromat wanilii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Intensywna i mocna 100% tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa  nie zawiera cukru.

Ekologiczna czekolada mleczna w kawałkach z dodatkiem migdałów i kokosa.

Ekologiczne czekoladki w kształcie serc z dodatkiem soli morskiej. Czekoladki te są bezglutenowe.

Ekologiczne belgijskie czekoladki w ładny opakowaniu idealnie przeznaczone jako prezent.

Ekologiczne belgijskie czekoladki z nadzieniem orzechowym. Idealna przekąska dla najmłodszych. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ekologiczne tabliczki czekolady z kawałkami kruszonymi kakao. Produkt bezglutenowy. Idealnie pasuje jako deser.

Ekologiczne kawałki czekolady gorzkiej z dodatkiem kruszonych ziaren kakao. Idealnie pasują na deser. Produkt bezglutenowy oraz Fair Trade.

Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym.

Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej.

Czekoladowe pchełki w kolorowej polewie to doskonała przekąska dla dzieci powyżej 3 roku życia i dorosłych. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna czekolada zrobiona na napoju ryżowym z dodatkiem chrupiącego ryżu. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.

Ekologiczna czekolada premium o zawartości kakao 71%. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.

Ekologiczna czekolada premium o zawartości kakao 71%. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu.

Ekologiczna czekolada zrobiona na napoju ryżowym z dodatkiem rodzynek i orzechów. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.

Ekologiczna czekolada biała bez dodatku laktozy. Czekolada jest zrobiona na napoju ryżowym.

Ekologiczna czekolada premium o zawartości kakao 71%. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.

Ekologiczna czekolada premium o zawartości kakao 71%. Czekolada idealna dla najmłodszych i osób mających problemy z tolerancją glutenu oraz laktozy.

Taniej -20%

Naturalna deserowa czekolada, którą produkowana jest w Belgi. Czekolada słodzona ekstraktem ze stewii, nie jest słodzona cukrem.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Jagody Goji oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jagody inkaskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Migdały oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Morwy tureckie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Banany oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy brazylijskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy nerkowca oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Figi oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Rodzynki oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Bogata w magnez, potas i żelazo surowa czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo.

Ekologiczna czekolada kokosowa z dodatkiem wanilii Bourbon.

Ekologiczne migdały w czekoladzie kokosowej z wanilią Bourbon.

Orzechy laskowe w czekoladzie kokosowej z domieszką wanilii Bourbon.

Orzechy nerkowca w czekoladzie z domieszką wanilii Bourbon.

Ciemna czekolada słodzona cukrem palmowym, z daktylami i wanilią Bourbon.

Biała czekolada słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej z pistacjami i wanilią Bourbon.

Tabliczka z miąższu kokosowego z wiśniami.

Góra