Octy

Łącznie produktów: 24

Ocet kokosowy jest wytwarzany przez fermentację wody kokosowej. Ocet kokosowy posiada białą barwę, a także bardzo ostry kwaśny smak. Pasuje do sałatek i surówek, zup, dipów, marynat.

Pochodzący z Modeny ocet balsamiczny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych

Ocet jabłkowy Bio z zawartością 5% kwasu octowego. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

OCET BALSAMICZNY Z MODENY PREMIUM -Wspaniały smak, który wynika z użycia najlepszych odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana, Montuni. Szczególnie nadaje się do lodów, owoców i sera.

Ekologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5%. Wyprodukowany w 100% z Włoskich owoców.

Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.

Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet.

Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową.

Produkt nie jest filtrowany. Regularne picie octu cydrowego, to świetny sposób na detoksykację organizmu.

Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego...

Ekologiczny ocet balsamiczny.

Ocet wyprodukowano z ekologicznych białych winogron.

Ocet spirytusowy o 9% kwasowości, z dodatkiem kwiatu róży.

Ocet winny z białych winogron.

Ocet winny z czerwonych winogron.

Łagodny, o niskiej 5,4% kwasowości biały ocet balsamiczny z moszczu winogronowego, idealny do sałatek i dressingów.

Ciemny ocet balsamiczny to tradycyjna specjalność prowincji Modena, wykonany jest z moszczu zarówno białych jak i czerwonych winogron, kwasowość - 6%.

Jasna wersja popularnego kremu balsamicznego o delikatnym smaku.

Kremowy sos na bazie octu balsamicznego z Modeny o przyjemnym słodko-winnym smaku.



Góra