Przetwory Warzywne

Łącznie produktów: 335

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, krojone w kostkę pomidory w sosie własnym, świetne do mięsa, makaronów i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, całe pomidory bez skórki w passacie, doskonałe do makaronów, ryb, sałatek i sosów pomidorowych.

Tradycyjny koncentrat pomidorowy, bez dodatków. Posiada intensywny smak i aromat, jest niezwykle wydajny.

La Salsa dei Piccoli - nowa receptura sosu pomidorowego dla dzieci, do makaronów i ryżu.

Toskański sos pomidorowy z chilli, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z warzywami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z bazylią, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii małe pomidorki w zalewie doskonałe jako dodatek do warzyw.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Wegańskie pesto z rukoli, ciekawy dodatek do makaronów, chleba tostowego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi, dodatkiem oliwy z oliwek oraz sera ricotta.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Drylowane zielone oliwki prosto z Toskanii.

Zielone oliwki z pestką w zalewie cytrynowej, prosto z Toskanii.

Czarne oliwki z pestką w zalewie cytrynowej, prosto z Toskanii.

Ręcznie zbierane i marynowane w occie winnym kapary, prosto z Toskanii.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Podsuszane toskańskie pomidory w zalewie z oliwy extra vergine.

Suszone toskańskie pomidory w zalewie z oliwy extra vergine.

Toskańska zupa-krem z pomidorów z dodatkiem chilli i oliwy extra vergine.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Ekologiczna zupa z dyni. Idealna jako danie obiadowe.

Toskański sos pomidorowy z kaparami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii pomidory z oliwkami, doskonałe do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z warzywami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z serem pecorino, doskonały dodatek do makaronów, ryżu i ryb.

Toskański sos pomidorowy klasyczny, doskonały dodatek do makaronów, ryżu i ryb.

Toskański sos pomidorowy z dodatkiem karczochów, doskonały dodatek do makaronów, ryżu i ryb.

Toskański sos pomidorowy z borowikami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z morelą, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Pesto smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.

Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Aromatyczny dressing z prażonym sezamem.

Typowo 'ostry' i rozgrzewający smak, prosto z Japonii.

W tradycyjnej kuchni japońskiej, wasabi i sos sojowy to idealne połączenie.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczny sos ananasowy z curry. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos hot chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodko - kwaśny. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodki chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Góra