Przetwory Warzywne

Łącznie produktów: 402

Ekologiczna gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta z dodatkiem trzech rodzajów papryczek.

Ekologiczna pasta warzywna z dodatkiem szpinaku oraz orzeszków piniowych.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Ekologiczna gęsta pasta kremowa o intensywnym smaku warzyw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta  pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczne oliwki Kalamata czarne bez pestek w zalewie. Nie zawierają sztucznych konserwantów i barwników. Polecane jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

Tradycyjny kapuśniak na bazie ekologicznych warzyw i przypraw.

Ekologiczne pomidory w oleju słonecznikowym z bazylią, oregano i octem winnym brandy.

Ekologiczne szparagi w słonej zalewie.

Ekologiczny sos meksykański, idealnie nadaje się jako dip to natchosów.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z czerwonych pomidorów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z bazylii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z cukinii idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z karczocha idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne pomidory pelati. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczne suszone pomidory w oliwie. Stanowią wyśmienitą przekąskę lub dodatek do sałatek, sosów i past pomidorowych. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny sos pomidorowy. Doskonale sprawdza się jako podstawa zup, sosów i dań. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczna ciecierzyca, zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Ciecierzyca Alce Nero jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Sos pomidorowy z grillowanym bakłażanem z firmy Alce Nero to sos najwyższej jakości gdzie wszystkie składniki sosu pochodzą z ekologicznych upraw.

Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Polecamy wszystkim miłośnikom 'ostrej' kuchni. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczna pulpa pomidorowa zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem borowików. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos pomidorowy Verdura z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, seler. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny włoski sos pomidorowy z dodatkiem mielonej wołowiny idealny do wszelkiego rodzaju makaronów.

Największe i najlepsze ekologiczne zielone oliwki pochodzące z południa Włoch z regionu Apulia.

Naturalny koncentrat z najlepszych, ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.

Góra