Przetwory Warzywne

Łącznie produktów: 438

Ekologiczny przecier pomidorowy . Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Ekologiczne pomidory pelati . Idealne do ryżu, makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczne przetarte pomidory . Idealne do ryżu, makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny łagodny ketchup z dojrzałych na słońcu pomidorów.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, całe pomidory bez skórki w passacie, doskonałe do makaronów, ryb, sałatek i sosów pomidorowych.

Ekologiczny, naturalny ketchup dla dzieci. Nie zawiera cukru, sztucznych konserwantów i aromatów.

Wegetariański paprykarz z ryżem parabolicznym. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Smalczyk wegetariański z dodatkiem świeżej cebuli. Bazę stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.

Paprykarz z kaszą jaglaną. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.

Ekologiczny, naturalny sos pomidorowy przeznaczony dla dzieci. Nie zawiera sztucznych konserwantów i aromatów.

Pasta słonecznikowa z papryką i pepperoni wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce i pepperoni.

Naturalny koncentrat z najlepszych, ekologicznych pomidorów stanowi doskonałą podstawę wszelkich sosów, zup czy pizzy.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa z rukolą i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli i pomidorom.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Ekologiczny sos hot chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Kremowy sos aioli składa się z ekologicznych surowców, może być spożywany przez wegan.

Pasta słonecznikowa z chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i chrzanowi.

Ekologiczny chrzan. Idealny do kanapek i do mięs.

Zupa Minestrone jest przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych warzyw z przyprawami włoskimi, szczyptą soli i bez żadnych konserwantów.

Taniej -20%

Ekologiczne maślaki marynowane.

Toskański sos pomidorowy z bazylią, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

La Salsa dei Piccoli - nowa receptura sosu pomidorowego dla dzieci, do makaronów i ryżu.

Barszcz jest przygotowany z ekologicznych, wyselekcjonowanych buraków. Nie zawiera konserwantów.

Kremowa zupa przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych pomidorów, przyprawionych różnymi przyprawami, solą i bez żadnych konserwantów.

Ekologiczny ketchup pomidorowy bez dodatku cukru krystalicznego, słodzony syropem z agawy.

Kremowa zupa z ekologicznych pieczarek zebranych ręcznie, nie zawiera konserwantów.

Pomidorowy pasztet z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek.

Pasta słonecznikowa z pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz pomidorom.

Ekologiczne oliwki czarne bez pestek w zalewie. Idealne do sałatek i wszelkiego rodzaju dań mięsnych.

Tradycyjny koncentrat pomidorowy, bez dodatków. Posiada intensywny smak i aromat, jest niezwykle wydajny.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczne pomidory w zalewie olejowej. Idealna do sałatek i dań mięsnych.

Ekologiczne oliwki prosto z hiszpańskiej Andaluzji. Nie zawierają sztucznych konserwantów i barwników. Campomar Nature jest niewielką, rodzinną firmą wyspecjalizowaną wyłącznie w uprawie i przetwórstwie oliwek.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Warzywny pasztet z soczewicą. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardziakiami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem niedźwiedzim wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i czosnkowi niedźwiedziemu.

Góra