Pasty i pasztety

Łącznie produktów: 113

Ekologiczna, gęsta  pasta z mango i curry. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z czerwonych pomidorów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z bazylii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z cukinii idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z karczocha idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.

Ekologiczna gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta z dodatkiem trzech rodzajów papryczek.

Ekologiczna pasta warzywna z dodatkiem szpinaku oraz orzeszków piniowych.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Ekologiczna gęsta pasta kremowa o intensywnym smaku warzyw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta  pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z  odsączonego, czystego miąższu z kokosa . Organiczne kokosy rosną na certyfikowanych plantacjach na Sri Lanc'e.

Ekologiczna gęsta pasta z karczochów. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z zielonych oliwek. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. Najlepiej przechowywać w suchym miejscu.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o łagodnym smaku. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o ostrym smaku. Produkt pasteryzowany. 

Jarmuż to jedna z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na świecie. Według literatury zielarskiej bogaty jest w witaminy, zwłaszcza w C i K, błonnik, białko, sole mineralne oraz antyoksydanty.

Pasta świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek, makaronów czy dań z grilla. Ekologiczna pasta różano-paprykowa może również stanowić aromatyczny składnik sosów i zup pomidorowych.

Pesto z portulaki z dodatkiem suszonych pomidorów i bazylii.

Ekologiczna pasta czosnkowa z przyprawami.

Ekologiczna pasta warzywna z kalarepą to doskonały dodatek do kanapek, makaronów i potraw mięsnych czy ryżu

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Tradycyjna potrawa Bliskiego Wschodu.

Tradycyjna potrawa bliskowschodnia z dodatkiem kokosa i curry.

Ekologiczna pasta z ciecierzycy, z jarmużem i przyprawami.

Tradycyjna potrawa kuchni Bliskiego Wschodu, w tym wydaniu z dodatkiem suszonych pomidorów.

Pasta z ciecierzycy z siemieniem lnianym i czarnym sezamem.

Pasta z grilowanej papryki z pomidorami.

Pasta szpinakowa z grillowanym bakłażanem.

Pasta bakłażanowa z grillowaną papryką, w occie z przyprawami.

Pasta z ciecierzycy z daktylami.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Wegańskie pesto z rukoli, ciekawy dodatek do makaronów, chleba tostowego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Góra