Pasty i pasztety

Łącznie produktów: 137

Wegetariański paprykarz z ryżem parabolicznym. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Smalczyk wegetariański z dodatkiem świeżej cebuli. Bazę stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.

Paprykarz z kaszą jaglaną. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasta słonecznikowa z papryką i pepperoni wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce i pepperoni.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa z rukolą i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli i pomidorom.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta słonecznikowa z chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i chrzanowi.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pomidorowy pasztet z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasta słonecznikowa z pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz pomidorom.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Warzywny pasztet z soczewicą. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem niedźwiedzim wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i czosnkowi niedźwiedziemu.

Pasta słonecznikowa z ogórkiem i koperkiem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ogórkom, czosnkowi i koperkowi.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem i pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika, pomidorom i czosnkowi.

Pasta słonecznikowa z ziołami i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ziołom i pomidorom.

Smalczyk wegetariański z dodatkiem migdałów. Bazę stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Ekologiczna pasta curry.

Pasta słonecznikowa z oliwkami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz oliwkom.

Warzywny pasztet z cieciorką. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Pasta słonecznikowa z 4 rodzajami pieprzu wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pieprzowi.

Niepasteryzowane miso z soi i ryżu brązowego.

Pesto smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.

Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi, dodatkiem oliwy z oliwek oraz sera ricotta.

Pasta słonecznikowa z burakiem i chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych.

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasta słonecznikowa z bazylią wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i bazylii.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Pasta słonecznikowa z papryką wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce.

Ekologiczny smalczyk wegetariański z dodatkiem kaszy gryczanej.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Ekologiczna pasta curry Indian Tandoori. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Góra