Infolinia
(+48) 690 913 180
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Ładowanie...
Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.
Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.
Pesto smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.
Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.
Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi, dodatkiem oliwy z oliwek oraz sera ricotta.
Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.
Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.
Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.
Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.
Pesto z portulaki z dodatkiem suszonych pomidorów i bazylii.
Jarmuż to jedna z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na świecie. Według literatury zielarskiej bogaty jest w witaminy, zwłaszcza w C i K, błonnik, białko, sole mineralne oraz antyoksydanty.
Wegańskie pesto z rukoli, ciekawy dodatek do makaronów, chleba tostowego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.
Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z czerwonych pomidorów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z bazylii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Pesto z cukinii idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Pesto z karczocha idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.