Pesta

Łącznie produktów: 16

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z czerwonych pomidorów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z bazylii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z cukinii idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z karczocha idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Wegańskie pesto z rukoli, ciekawy dodatek do makaronów, chleba tostowego, zup warzywnych, risotta lub jako dip do świeżych warzyw oraz sosów sałatkowych.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi, dodatkiem oliwy z oliwek oraz sera ricotta.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto z suszonych pomidorów, idealne jako samodzielna przekąska oraz dodatek do głównych dań.

Pesto smakuje wyśmienicie nie tylko z makaronem ale także na chlebie tostowym, jako dodatek do zup i risotto, do surowych warzyw, ziemniaków, gotowanych mięs i sałatek.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.



Góra