Sosy

Łącznie produktów: 126

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczny sos meksykański, idealnie nadaje się jako dip to natchosów.

Ekologiczny sos pomidorowy. Doskonale sprawdza się jako podstawa zup, sosów i dań. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczna ciecierzyca, zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Ciecierzyca Alce Nero jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Sos pomidorowy z grillowanym bakłażanem z firmy Alce Nero to sos najwyższej jakości gdzie wszystkie składniki sosu pochodzą z ekologicznych upraw.

Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Polecamy wszystkim miłośnikom 'ostrej' kuchni. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczna pulpa pomidorowa zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem borowików. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos pomidorowy Verdura z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, seler. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny sos z zagęszczonych warzyw. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów.

Ekologiczny włoski sos pomidorowy z dodatkiem mielonej wołowiny idealny do wszelkiego rodzaju makaronów.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw.

Ekologiczny sos bardzo ostry, idealnie nadaje się do przygotowywania taco jednej z najpopularniejszych potraw z kuchni meksykańskiej. Produkt bezglutenowy.

Bardzo dobry ekologiczny dip łagodny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Bardzo dobry ekologiczny dip pikantny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Idealnie nadaje się do potraw z mięs, ryb, warzyw i wodorostów. Może być spożywany sam jako dip np. do sushi czy sashimi albo w połączeniu z innymi składnikami.

Ekologiczna pulpa pomidorowa, bez przypraw. Wyśmienita w połączeniu z makaronem lub idealna baza do zup czy sosów.

Ekologiczny ketchup pomidorowy bez dodatku cukru krystalicznego, słodzony syropem z agawy.

Ketchup o intensywnym smaku curry, z pomidorów dojrzewających w słońcu produkowany w Bawarii.

Ketchup pomidorowy o bardzo ostrym smaku. Polecamy do grillowanego mięsa, kiełbasek i frytek.

Ketchup z pomidorów dojrzewających w słońcu produkowany w Bawarii.

Majonez o przyjemnie kremowej konsystencji, wytworzony ze składników pochodzenia organicznego.

Bezglutenowy, ekologiczny majonez o zawartości 34% tłuszczu. Nie zawiera jaj. Doskonały do dipów, sałatek i mięs.

Kremowy sos aioli składa się z ekologicznych surowców, może być spożywany przez wegan.

Majonez z ziołami i pikantnym ogórkiem zawiera 38% tłuszczu. Doskonały do dipów.

Prawdziwie francuska musztarda z brązowymi ziarnami gorczycy. Niezastąpiona do dań z ryb, mięsa i kiełbasek oraz dressingów.

Organiczna musztarda o gładkiej strukturze i ostrym smaku. Doskonała z kiełbasą i serem, wzbogaca smak dresingów, zup, mięs i ryb. 

Ekologiczny sos azjatycki, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z kuchni daleko wschodniej.

Ekologiczny sos chili pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z curry i mango pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z czosnkowy, lekki i kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na twarzy każdego. Niezależnie czy chcesz jedynie udoskonalić smak sałatek czy podać go jako dressing.

Ekologiczny sos w wygodnej butelce idealnie pasuje do burgerów i przekąsek.

Ekologiczny sos koktajlowy pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos tajski pasuje idealnie jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Ekologiczny sos do spaghetti to idealny pomysł na szybie danie. 

Ekologiczny sos z ostrej papryki chili, idealny jako sos do wszelkiego rodzaju potraw.. Opakowanie zawiera 22 sugerowane porcje produktu.

Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym, 'mocno pomidorowym' smaku. Doskonały jako dodatek do zapiekanek, frytek, potraw z grilla. 

Ekologiczna musztarda o łagodnym smaku. Doskonała jako dodatek do zapiekanek, frytek i potraw z grilla. Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i aromatów.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o łagodnym smaku. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o ostrym smaku. Produkt pasteryzowany. 

Ćwikła z chrzanem jest staropolskim dodatkiem do dań mięsnych, jaj, ryb i zup. Polecamy ją do dań na gorąco oraz kanapek.

Produkt pasteryzowany. W opakowaniu 10 saszetek sosu. Połączenie oleju, octu różanego, miodu i płatków chabra, róży i nagietka szczególnie nadaje się do doprawiania wszelkiego rodzaju łagodnych w smaku sałat.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, krojone w kostkę pomidory w sosie własnym, świetne do mięsa, makaronów i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, całe pomidory bez skórki w passacie, doskonałe do makaronów, ryb, sałatek i sosów pomidorowych.

Góra