Sosy i pesto

Łącznie produktów: 90

Ekologiczny sos meksykański, idealnie nadaje się jako dip to natchosów.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z czerwonych pomidorów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Tradycyjny włoski dodatek do makaronu z bazylii. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z cukinii idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Pesto z karczocha idealnie pasujące jako dodatek do makaronów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Ekologiczny sos pomidorowy. Doskonale sprawdza się jako podstawa zup, sosów i dań. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Sos pomidorowy z grillowanym bakłażanem z firmy Alce Nero to sos najwyższej jakości gdzie wszystkie składniki sosu pochodzą z ekologicznych upraw.

Ekologiczny sos pomidorowy Arrabiata z dodatkiem ostrej papryczki. Polecamy wszystkim miłośnikom 'ostrej' kuchni. Sos Arrabiata jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczna pulpa pomidorowa zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem borowików. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero.

Ekologiczny sos pomidorowy Verdura z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, seler. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia.

Ekologiczny sos z zagęszczonych warzyw. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów.

Ekologiczny włoski sos pomidorowy z dodatkiem mielonej wołowiny idealny do wszelkiego rodzaju makaronów.

Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone  z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.

Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw.

Idealnie nadaje się do potraw z mięs, ryb, warzyw i wodorostów. Może być spożywany sam jako dip np. do sushi czy sashimi albo w połączeniu z innymi składnikami.

Ekologiczna pulpa pomidorowa, bez przypraw. Wyśmienita w połączeniu z makaronem lub idealna baza do zup czy sosów.

Ekologiczny sos azjatycki, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z kuchni daleko wschodniej.

Ekologiczny sos chili pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z curry i mango pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z czosnkowy, lekki i kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na twarzy każdego. Niezależnie czy chcesz jedynie udoskonalić smak sałatek czy podać go jako dressing.

Ekologiczny sos w wygodnej butelce idealnie pasuje do burgerów i przekąsek.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Ekologiczny sos do spaghetti to idealny pomysł na szybie danie. 

Jarmuż to jedna z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na świecie. Według literatury zielarskiej bogaty jest w witaminy, zwłaszcza w C i K, błonnik, białko, sole mineralne oraz antyoksydanty.

Pesto z portulaki z dodatkiem suszonych pomidorów i bazylii.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Sos z ekologicznych pomidorów z dodatkiem sera mascarpone.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Polpa pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Passata pomidorowa, z dojrzewających pod słońcem Toskanii pomidorów, świetna do sosów mięsnych i warzywnych oraz jako baza zup.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, krojone w kostkę pomidory w sosie własnym, świetne do mięsa, makaronów i ryb.

Dojrzewające pod słońcem Toskanii, całe pomidory bez skórki w passacie, doskonałe do makaronów, ryb, sałatek i sosów pomidorowych.

La Salsa dei Piccoli - nowa receptura sosu pomidorowego dla dzieci, do makaronów i ryżu.

Toskański sos pomidorowy z chilli, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z warzywami, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Toskański sos pomidorowy z bazylią, doskonały dodatek do makaronów, ryżu, mięs i ryb.

Bazyliowe pesto z ręcznie zbieranych liści bazylii, które doskonale rozwijają się w gorącym klimacie regionu Maremma.

Kremowe pesto pomidorowe z aromatycznymi suszonymi pomidorami, orzeszkami piniowymi i dodatkiem oliwy z oliwek.

Góra