Konserwowe

Łącznie produktów: 47

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.

Ekologiczne kapary w occie. Idealne do sałatek i wszelkiego rodzaju dań mięsnych.

Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie z chili jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Ekologiczne karczochy w oleju. Idealne do sałatek i wszelkiego rodzaju dań mięsnych.

Ekologiczna fasola czarna w zalewie, gotowa do spożycia. Idealna do dań meksykańskich.

Ręcznie zbierane i marynowane w occie winnym kapary, prosto z Toskanii.

Gotowa do spożycia ekologiczna fasolka po bretońsku.

Fasolka Cannellini jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Suszone pomidory doprawione przyprawami.

Kapary są ważnym składnikiem panteonu klasycznych śródziemnomorskich smaków wraz z oliwkami, rukolą, sardynkami oraz karczochami.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie pomidorowym jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Buraczane ogonki w zalewie octowej na słodko.

Ciecierzyca jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Przecier z ekologicznych liści portulaki.

Ekologiczne ogórki konserwowe KARTUSKIE przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.

Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.

Ekologiczne szparagi w słonej zalewie.

Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i sojowym.

Ekologiczny seler marynowany od firmy Dary Natury. Idealnie pasuje jako przekąska. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.

Ekologiczne buraczki marynowane w oliwie i soli.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.

Taniej -7%

Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.

Wyśmienity ekologiczny czosnek marynowany świetnie sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek.

Nasz wyśmienity ekologiczny czosnek marynowany świetnie sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na swój wyrazisty smak zmieni zwykły posiłek na wykwintne danie.

Bardzo słodka kukurydza uprawiana i przetwarzana we Włoszech. Gotowana na parze i konserwowana kilka godzin po zbiorze.

Gotowa do spożycia soja. Popularna od wieków w Chinach, ze względu na jej wartości odżywcze: wysoką zawartość błonnika oraz białka.

Ekologiczne ogórki konserwowe przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników.

Gotowa do spożycia soczewica w sosie curry. Oparta na tradycyjnej Azjatyckiej recepturze.

Meksykańskie papryczki Jalapenos w zalewie octowej.

Ekologiczne kukurydza słodka konserwowa. Posiadają bardzo dużo skrobi, białka i tłuszczów.

Ekologiczny groszek zielony konserwowy. Posiadają bardzo dużo skrobi, białka i tłuszczów.

Ekologiczna ciecierzyca, zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Ciecierzyca BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczna czerwona fasola Kidney BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczna biała fasola Jaś BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczne pomidory krojone bez skóry.

Ekologiczna, zielona soczewica w puszce (typ francuski).

Idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.

Sałatka z ekologicznych ogórków, marchwi, papryki i cebuli w słodko-kwaśnej zalewie octowej.



Góra