Konserwowe

Łącznie produktów: 40

Ekologiczne szparagi w słonej zalewie.

Gotowa do spożycia soczewica w sosie curry. Oparta na tradycyjnej Azjatyckiej recepturze.

Gotowa do spożycia soja. Popularna od wieków w Chinach, ze względu na jej wartości odżywcze: wysoką zawartość błonnika oraz białka.

Gotowa do spożycia ekologiczna fasolka po bretońsku.

Ekologiczna fasola czarna w zalewie, gotowa do spożycia. Idealna do dań meksykańskich.

Meksykańskie papryczki Jalapenos w zalewie octowej.

Ciecierzyca jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie z chili jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Ta fasola w niskotłuszczowym sosie pomidorowym jest świetnym źródłem białka o niskiej zawartości cukru, nie zawiera alergenów ani konserwantów.

Fasolka Cannellini jest świetnym źródłem białka, o niskiej zawartości cukru, nie zawiera żadnych alergenów i konserwantów.

Ekologiczne kukurydza słodka konserwowa. Posiadają bardzo dużo skrobi, białka i tłuszczów.

Ekologiczny groszek zielony konserwowy. Posiadają bardzo dużo skrobi, białka i tłuszczów.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.

Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań.

Ekologiczne ogórki konserwowe przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników.

Ekologiczna ciecierzyca, zwana inaczej cieciorką lub grochem włoskim. Ciecierzyca BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczna czerwona fasola Kidney BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczna biała fasola Jaś BIO Idea jest produktem gotowym do spożycia. Nie zawiera konserwantów, ani sztucznych barwników.

Ekologiczne kapary w occie. Idealne do sałatek i wszelkiego rodzaju dań mięsnych.

Ekologiczne karczochy w oleju. Idealne do sałatek i wszelkiego rodzaju dań mięsnych.

Kapary są ważnym składnikiem panteonu klasycznych śródziemnomorskich smaków wraz z oliwkami, rukolą, sardynkami oraz karczochami.

Idealne do sałatek oraz jako dodatek do sosów do mięs i ryb.

Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek.

Ekologiczny seler marynowany od firmy Dary Natury. Idealnie pasuje jako przekąska. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.

Korzeń chrzanu jest świetnym dodatkiem do mięs pieczonych, marynat oraz jako komponent ostrych sosów.

Buraczane ogonki w zalewie octowej na słodko.

Nasz wyśmienity ekologiczny czosnek marynowany świetnie sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na swój wyrazisty smak zmieni zwykły posiłek na wykwintne danie.

Sałatka z ekologicznych ogórków, marchwi, papryki i cebuli w słodko-kwaśnej zalewie octowej.

Ekologiczne buraczki marynowane w oliwie i soli.

Buraczki tarte powstały wyłącznie z ekologicznych surowców pochodzących z certyfikowanych upraw, w celu zachowania najwyższej jakości.

Ekologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek.

Ekologiczna, zielona soczewica w puszce (typ francuski).

Ręcznie zbierane i marynowane w occie winnym kapary, prosto z Toskanii.

Ekologiczne ogórki konserwowe KARTUSKIE przygotowywane są według tradycyjnej receptury, przy użyciu jedynie najwyższej jakości składników.

Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i sojowym.



Góra