Owocowe Pozostałe

Łącznie produktów: 98

Taniej 4,29 zł

100% sok z miąższu owoców gravioli, pochodzącej z Ameryki Środkowej.

W liściach pokrzywy obecne są znaczne ilości: chlorofilu, β–karotenu, fitoncydów, ksantofili, witaminy C, poza tym garbniki, glikokininy oraz magnez, żelazo, fosfor, krzem.

W liściach pokrzywy obecne są znaczne ilości: chlorofilu, β–karotenu, fitoncydów, ksantofili, witaminy C, poza tym garbniki, glikokininy oraz magnez, żelazo, fosfor, krzem.

Karczoch uprawiany był przez starożytnych Egipcjan. Znany był również starożytnym Rzymianom i Grekom, którzy cenili go nie tylko za jego walory smakowe, ale również za właściwości lecznicze.

Karczoch uprawiany był przez starożytnych Egipcjan. Znany był również starożytnym Rzymianom i Grekom, którzy cenili go nie tylko za jego walory smakowe, ale również za właściwości lecznicze.

Jagody czarnego bzu są jednym z najbogatszych źródeł antocyjanów, które stymulują system immunologiczny. Świeże owoce nie nadają się do spożycia, dlatego najlepiej przygotowywać z nich sok.

Owoc mango jest bogaty w witaminy A, C, PP, E, z grupy B i minerały: potas, magnez, fosfor, wapń, sód, żelazo, miedź, flawonoidy, błonnik oraz lupeol, będący antyoksydantem.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Taniej 2,19 zł

Owocom Acai nie brakuje kompletu pierwiastków i witamin: B1, B2, C, E, beta karoten, wapń, fosfor, potas, żelazo, białko.

Taniej 3,00 zł

Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, wiedzie prym wśród owoców pod względem zawartości witaminy C.

Owoce derenia charakteryzują się cierpkim smaku porównywanym do pośredniego między żurawiną a wiśnią.

Sok EkaVit + ŻEŃ-SZEŃ to mieszanka dwunastu soków łącząca w sobie ich dobroczynne właściwości.

Sok z owoców jeżyny zawiera wiele cennych witamin i pierwiastków, do których należy m.in.: witaminy B1, B2, B6, B12, C, PP, prowitamina A oraz magnez, żelazo, potas, fosfor i wapń.

Naturalny 100% sok z owoców pigwy. Pigwa jest naturalną skarbnicą witamin, jej owoce mają dużo witaminy C (siedem razy więcej niż cytryna).

Naturalny sok z Morwy Białej. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Maqui Berry to sok, czerpany z owoców jagód maqui pochodzących z Ameryki Południowej, które są niezwykle bogatym źródłem bioaktywnych składników.

Owoce dyni posiadają też wyjątkowo wiele składników mineralnych i witamin.

Naturalny sok z Morwy Białej. Sok ten jest bez konserwantów, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Taniej 3,99 zł

100% sok z miąższu owoców gravioli, pochodzącej z Ameryki Środkowej.

Owocom Acai nie brakuje kompletu pierwiastków i witamin: B1, B2, C, E, beta karoten, wapń, fosfor, potas, żelazo, białko.

Acerola, zwana również wiśnią z Barbados, wiedzie prym wśród owoców pod względem zawartości witaminy C.

Borówki amerykańskie są skarbnicą witamin i substancji odżywczych. Wyróżnia je wysoka zawartość roślinnego błonnika pokarmowego.

Jagody czarnego bzu są jednym z najbogatszych źródeł antocyjanów, które stymulują system immunologiczny. Świeże owoce nie nadają się do spożycia, dlatego najlepiej przygotowywać z nich sok.

Głóg zawiera bioflawonoidy, które m.in. wspomagają działanie witaminy C i wykazują działanie wzmacniające układ krwionośny oraz kwasy organiczne.

Naturalny sok z owoców jarzębiny.

Koniczyna czerwona zawiera ponad 30 izoflawonów, które pomagają w okresie przekwitania.

Wiśnie zawierają wiele cennych składników, wpływających na samopoczucie i sprawność psychofizyczną.

Wyśmienity ekologiczny nektar brzoskwiniowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny nektar gruszkowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny nektar morelowy z owoców dojrzewających we włoskim słońcu.

Bezpośredni sok (nieskoncentrowany) z ekologicznych cytryn, pochodzących ze słonecznej Sycylii. Polecamy jako dodatej do herbaty, a także do marynat i sosów.

Bezpośredni sok z ekologicznych limonek, pochodzących ze słonecznej Sycylii. Polecamy jako dodatek do marynat i sosów.

Sok tłoczony na zimno ze świeżych, ekologicznych owoców bzu, bez dodatku cukru. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.

Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców świdośliwy. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.

Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru.

Sok z młodego jęczmienia powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu.

Ekologiczny sok z jabłek i pulpy mango.

Ekologiczny napój z mango idealny do spożycia od razu.

Ekologiczny sok z różnych odmian grejpfrutów.

7,38 zł

6 szt. lub wielokrotność

Ekologiczny sok gruszkowy. Idealny dla najmłodszych.

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców brzoskwini i jabłka.

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców takich jak banany i jabłka.

Ekologiczny sok śliwkowo - jabłkowy.

8,42 zł

6 szt. lub wielokrotność

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki pomarańczy ekologicznych.

Sok tłoczony (nie z koncentratu), pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

Zalecany jako dressing do sałaty, ryby i owoców morza, mięsa i owoców.

Ekologiczny sok z jagód acai bezpośrednio tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny sok z aceroli bezpośrednio tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny sok z czarnego bzu bezpośrednio tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny sok wyprodukowany z ekstraktu liści pokrzywy. Produkt pasteryzowany.

Polecany jako dodatek do herbaty, gdyż posiada znacznie więcej witaminy C niż cytryna.

Ekologiczny sok z czosnku niedźwiedziego.

Ekologiczny sok z pomarańczy. Bez dodatku cukru.

Ekologiczny nektar z mango.

Bezpośrednio wyciskany sok ze świeżych i ekologicznych owoców pomarańczy.

Ekologiczny sok ze świeżych czerwonych grejpfrutów, pasteryzowany. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.

Góra