Kremy

Łącznie produktów: 31

Przepyszny, ekologiczny krem z migdałów, które stanowią aż 75% całości.

Ekologiczne masło z dodatkiem kakao.

Ekologiczny krem orzechowo-migdałowy.

Ekologiczny krem z orzechów nerkowca.

Ekologiczny krem z orzeszków ziemnych.

Ekologiczny krem z orzeszków ziemnych z solą.

Ekologiczny krem z pestek słonecznika.

Ekologiczny krem z kasztanów jadalnych.

Ekologiczny krem orzechowo-czekoladowy.

Naturalny krem czekolady, który produkowany jest w Belgi. Krem słodzony ekstraktem ze stewii, nie jest słodzony cukrem.

Wysokooleinowy olej słonecznikowy*(35%), syrop glukozowo-fruktozowy*, karob w proszku*(20%), mąka sojowa*, tłuszcz palmowy nieutwardzony*, emulgator (lecytyna sojowa), wanilia*. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop glukozowo-fruktozowy*, wysokooleinowy olej słonecznikowy*(31%), mąka sojowa*, orzechy laskowe*(6,5%), karob w proszku*(6,5%), tłuszcz palmowy nieutwardzony*, mąka z łubinu*(5%), emulgator (lecytyna sojowa), wanilia*. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pasta z migdałów o stosunkowo niskiej zawartości tłuszczów nasyconych.

Aronia w mlecznej czekoladzie, to połączenie mlecznej czekolady oraz wspaniałych chrupiących Aronii. Ten duet powstał na zasadzie kontrastu aronii oraz aksamitnej czekolady.

Imbir w deserowej czekoladzie, to połączenie ciemnej czekolady oraz wspaniałego imbiru. Ten duet powstał na zasadzie kontrastu imbiru oraz aksamitnej czekolady.

Migdały to częsty element diety sportowców oraz wegetarian. Kobiety, które marzą o pięknych włosach i paznokciach ucieszy również zawartość witaminy B w migdałach. Oczywiście lista zdrowotnych właściwości jeszcze się nie kończy. My jednak uwielbiamy migdały za ich cudowny smak w połączeniu z mleczną czekoladą.

Orzechy laskowe w deserowej czekoladzie, to połączenie ciemnej czekolady oraz wspaniałych orzechów laskowych. Ten duet powstał na zasadzie kontrastu orzechów oraz aksamitnej czekolady.

Pistacja w mlecznej czekoladzie, to połączenie mlecznej czekolady oraz wspaniałych chrupiących pistacji. Ten duet powstał na zasadzie kontrastu pistacji oraz aksamitnej czekolady.

Ziarno Kakao w mlecznej czekoladzie, to połączenie mlecznej czekolady oraz wspaniałych chrupiących ziaren. Ten duet powstał na zasadzie kontrastu ziarna oraz aksamitnej czekolady.

Żurawina jest krzewem uprawianym również w Polsce - w wielu jej rejonach jest niedoceniony. A szkoda, ponieważ poza jej pożywnością jest niezwykle smaczna. Szczególnie w czekoladzie deserowej, która nadaje słodkiego posmaku delikatnie kwaskowatym owocom.



Góra