Syropy

Łącznie produktów: 26

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop dla dzieci od 12 miesiąca życia. Polecany przy przeziębieniu oraz problemach z oskrzelami.

Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny syrop z jagody kamczackiej. Firma Batom poleca doskonałej jakości soki tłoczone ze świeżych, ekologicznych owoców.

Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.

Jest to syrop naturalnie wytworzony z soku z  malin. Uzyskany syrop, dosładza się syropem z agawy odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza. 

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop daktylowy to substytut cukru doskonale nadający się do słodzenia napojów, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów. Jest niezwykle pożywny i doskonale zastępuje inne produkty słodzące.

Syrop jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Charakteryzuje się karmelowym smakiem i aromatem oraz gęstą konsystencją.

Zagęszczony sok, syrop, z ekologicznych owoców borówki wysokiej.

Syrop z ekstraktu ekologicznej lawendy.

To naturalny słodzik. Syrop ryżowy świetnie nadaję się do napojów, deserów, ciast i płatków.

Melasa – ciemnobrązowy, gęsty syrop o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji cukru spożywczego.

Ekologiczny syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

Ekologiczny syrop do słodzenia ze słodu jęczmiennego.

Idealnie nadaje się jako polewa do deserów, ciast, naleśników.

Syrop klonowy Typ A - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Produkt niskosłodzony, pasteryzowany. Smak syropu zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.



Góra