Syropy

Łącznie produktów: 25

Syrop klonowy Typ A - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Syrop kukurydziany, otrzymuje się z kukurydzy, która jest przetworzona na skrobię kukurydzianą. Następnie przetwarzana jest do formy syropu, który zawiera praktycznie tyle samo fruktozy i glukozy oraz niewielką ilość innych cukrów.

To naturalny słodzik. Syrop ryżowy świetnie nadaję się do napojów, deserów, ciast i płatków.

Ekologiczny syrop klonowy o stopniu C. Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów.

Ekologiczny syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

Ekologiczny syrop do słodzenia ze słodu jęczmiennego.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop daktylowy to substytut cukru doskonale nadający się do słodzenia napojów, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop z agawy to świetny substytut substancji słodzących, powstający z zagęszczonego soku z agawy. Polecany do słodzenia napojów, deserów oraz ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Taniej -24%

Czysty, organiczny syrop z palmy kokosowej pozyskany z organicznego nektaru kwiatowego.

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.

Ciemny syrop kokosowy jest, to filtrowany syrop z cukru z palmy kokosowej.

Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy.

Eliksir jest bardziej gęstą i bardziej intensywną odmianą naparu z kwiatu czarnego bzu.



Góra