Syropy

Łącznie produktów: 32

Doskonały Syrop ryżowy jest naturalnym słodzikiem, stosowanym do ciast deserów i napojów.

Syrop klonowy Typ A - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy.

Syrop z agawy ciemny (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy.

Syrop z agawy instant (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Ekologiczny syrop klonowy z Kanady.

Syrop kukurydziany, otrzymuje się z kukurydzy, która jest przetworzona na skrobię kukurydzianą. Następnie przetwarzana jest do formy syropu, który zawiera praktycznie tyle samo fruktozy i glukozy oraz niewielką ilość innych cukrów.

To naturalny słodzik. Syrop ryżowy świetnie nadaję się do napojów, deserów, ciast i płatków.

Melasa – ciemnobrązowy, gęsty syrop o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny podczas produkcji cukru spożywczego.

Ekologiczny syrop klonowy o stopniu C. Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku, uzyskiwanego z pnia klonów.

Ekologiczny syrop z daktyli jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących.

Ekologiczny syrop do słodzenia ze słodu jęczmiennego.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop klonowy Typ B - delikatny, pozyskuje się głównie z pnia klonu cukrowego. Jest przezroczysty, o lekko żółtym zabarwieniu. Syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu. Doskonale smakują polane nim naleśniki, lody, wafle, owoce. Znakomicie nadaje się jako dodatek do herbaty, kawy czy mleka.

Syrop z agawy (zwany także nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku z niektórych gatunków agawy. Ma przyjemny smak, porównywalny ze słabym miodem. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu, dzięki czemu znalazł wiele zastosowań w sztuce kulinarnej.

Syrop daktylowy to substytut cukru doskonale nadający się do słodzenia napojów, ciast i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Syrop z agawy to świetny substytut substancji słodzących, powstający z zagęszczonego soku z agawy. Polecany do słodzenia napojów, deserów oraz ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Czysty, organiczny syrop z palmy kokosowej pozyskany z organicznego nektaru kwiatowego.

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.



Góra