Pasty

Łącznie produktów: 70

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczna, gęsta  pasta z mango i curry. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Ekologiczna gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta z dodatkiem trzech rodzajów papryczek.

Ekologiczna pasta warzywna z dodatkiem szpinaku oraz orzeszków piniowych.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna, gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.

Ekologiczna, gęsta pasta z papryki i chili. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. 

Ekologiczna gęsta pasta kremowa o intensywnym smaku warzyw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta pasta o intensywnym smaku awokado . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna gęsta  pasta o intensywnym smaku pomidorków cherry i bazylii . Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z  odsączonego, czystego miąższu z kokosa . Organiczne kokosy rosną na certyfikowanych plantacjach na Sri Lanc'e.

Ekologiczna gęsta pasta z karczochów. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z zielonych oliwek. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie. Najlepiej przechowywać w suchym miejscu.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o łagodnym smaku. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o ostrym smaku. Produkt pasteryzowany. 

Pasta świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek, makaronów czy dań z grilla. Ekologiczna pasta różano-paprykowa może również stanowić aromatyczny składnik sosów i zup pomidorowych.

Ekologiczna pasta czosnkowa z przyprawami.

Ekologiczna pasta warzywna z kalarepą to doskonały dodatek do kanapek, makaronów i potraw mięsnych czy ryżu

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Produkty Fish4Ever pochodzą ze zrównoważonych połowów, gdzie ze szczególną dbałością podchodzi się do lądu, morza i ludzi.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Tradycyjna potrawa bliskowschodnia z dodatkiem chilli.

Tradycyjna potrawa Bliskiego Wschodu.

Tradycyjna potrawa bliskowschodnia z dodatkiem kokosa i curry.

Tradycyjny przysmak bliskowschodni.

Ekologiczna pasta z ciecierzycy, z jarmużem i przyprawami.

Tradycyjna potrawa kuchni Bliskiego Wschodu, w tym wydaniu z dodatkiem suszonych pomidorów.

Pasta z ciecierzycy z siemieniem lnianym i czarnym sezamem.

Pasta szpinakowa z grillowanym bakłażanem.

Pasta bakłażanowa z grillowaną papryką, w occie z przyprawami.

Pasta z ciecierzycy z daktylami.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Pasta z gotowanej ciecierzycy z dodatkiem daktyli i kakao.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa z 4 rodzajami pieprzu wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pieprzowi.

Góra