Pasty

Łącznie produktów: 67

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Bruschetta to popularna włoska przekąska: małe posiekane warzywa przyprawione oliwą z oliwek i podawane na tostowym białym pieczywie.

Krem z papryczek Habanero – ekstremalnie ostry, dla wytrawnych i wprawionych smakoszy oraz amatorów mega ostrego jedzenia.

Krem z karczochów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Krem ze szparagów prosto z Toskanii, bez drożdży i sztucznych wypełniaczy. Doskonały jako sos, dip, składnik farszu lub smarowidło na pieczywo.

Pikantna pasta z papryczek chili i czerwonej papryki z warzyw rosnących w ekologicznym gospodarstwie w Toskanii.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północno afrykańskich.  Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa. Do zapiekanek, nadziewania naleśników itp.

Pasta słonecznikowa dla dzieci wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pomidorom, oraz dodatkowi niewielkiej ilości nierafinowanego cukru trzcinowego.

Pasta słonecznikowa naturalna wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Łagodny smak i wartości odżywcze zawdzięcza swojemu głównemu składnikowi, czyli nasionom słonecznika.

Pasta słonecznikowa z 4 rodzajami pieprzu wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i pieprzowi.

Pasta słonecznikowa z bazylią wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i bazylii.

Pasta słonecznikowa z chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i chrzanowi.

Pasta słonecznikowa z curry wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i curry.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem niedźwiedzim wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika i czosnkowi niedźwiedziemu.

Pasta słonecznikowa z shitake wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz grzybom shitake.

Pasta słonecznikowa z jabłkiem i cebulą wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz jabkłom i cebuli.

Pasta słonecznikowa z mango i chilli wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz mango i chilli.

Pasta słonecznikowa z ogórkiem i koperkiem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ogórkom, czosnkowi i koperkowi.

Pasta słonecznikowa z oliwkami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz oliwkom.

Pasta słonecznikowa z papryką wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce.

Pasta słonecznikowa z papryką i pepperoni wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz papryce i pepperoni.

Pasta słonecznikowa z pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz pomidorom.

Pasta słonecznikowa z czosnkiem i pomidorami wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika, pomidorom i czosnkowi.

Pasta słonecznikowa z rukolą wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli.

Pasta słonecznikowa z rukolą i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz rukoli i pomidorom.

Pasta słonecznikowa z ziołami i pomidorem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz ziołom i pomidorom.

Pasta słonecznikowa ze szczypiorkiem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych. Smak i wartości odżywcze zawdzięcza udanej kompozycji składników i przypraw, przede wszystkim nasionom słonecznika oraz szczypiorkowi.

Pasta słonecznikowa z burakiem i chrzanem wytwarzana jest z produktów pochodzących z upraw ekologicznych.

Ekologiczna gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczna pasta z dodatkiem trzech rodzajów papryczek.

Ekologiczna pasta warzywna z dodatkiem szpinaku oraz orzeszków piniowych.

Pasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z  odsączonego, czystego miąższu z kokosa . Organiczne kokosy rosną na certyfikowanych plantacjach na Sri Lanc'e.

Ekologiczna pasta curry.

Gęsta  pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Gęsta  pasta z dynią i imbirem. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczna pasta tapenade z dodatkiem suszonych pomidorów. Idealna do pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Góra