Owoce w syropie

Łącznie produktów: 14

Marynowane śliwki japońskie, o słono-kwaśnym smaku, znane od wieków w tradycji japońskiej.

Prawdziwy produkt ze Sri Lanki, znany ze swojego specyficznego kształtu który zapewnia mu więcej słodkości w porównaniu do wyrobów z Południowej Afryki.

Ekologiczne wiśnie w zalewie z cukrem.

Ekologiczne gruszki w słodkiej zalewie.

Kawałki ekologicznego ananasa w słodkiej zalewie.

Kawałki ekologicznego ananasa w sosie własnym.

Ekologiczne morele w słodkiej zalewie.

Jagody w zalewie syropowej z cukru trzcinowego.

Ekologiczna żurawina do mięs i serów.

Ekologiczne brzoskwinie w zalewie półsłodkiej. Idealne do bezpośredniego spożycia jako kompot, dodatek do deserów, ciast, lodów.

Ekologiczne figi i daktyle w syropie z agawy.

Ekologiczne cytryny z imbirem w syropie.

Ekologiczne owoce liczi w słodkiej zalewie.



Góra