Orientalne

Łącznie produktów: 50

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczny sos meksykański, idealnie nadaje się jako dip to natchosów.

Ekologiczny sos bardzo ostry, idealnie nadaje się do przygotowywania taco jednej z najpopularniejszych potraw z kuchni meksykańskiej. Produkt bezglutenowy.

Bardzo dobry ekologiczny dip łagodny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Bardzo dobry ekologiczny dip pikantny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Idealnie nadaje się do potraw z mięs, ryb, warzyw i wodorostów. Może być spożywany sam jako dip np. do sushi czy sashimi albo w połączeniu z innymi składnikami.

Ekologiczny sos azjatycki, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z kuchni daleko wschodniej.

Ekologiczny sos chili pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z curry i mango pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z czosnkowy, lekki i kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na twarzy każdego. Niezależnie czy chcesz jedynie udoskonalić smak sałatek czy podać go jako dressing.

Ekologiczny sos w wygodnej butelce idealnie pasuje do burgerów i przekąsek.

Ekologiczny sos koktajlowy pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos tajski pasuje idealnie jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o łagodnym smaku. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczna marynata do mięsa paprykowa o ostrym smaku. Produkt pasteryzowany. 

Produkt pasteryzowany. W opakowaniu 10 saszetek sosu. Połączenie oleju, octu różanego, miodu i płatków chabra, róży i nagietka szczególnie nadaje się do doprawiania wszelkiego rodzaju łagodnych w smaku sałat.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Wędzony Shoyu jest używany, aby wzmocnić smak bulionów, zup, smażonych warzyw, zapiekanek, dań na ciepło, sosów sałatkowych, marynat lub dań z woka.

Idealny do potraw sushi. Słodki sos sojowy jest doskonały z gotowanym ryżem i pasuje do wielu potraw.

Ekologiczny sos hot chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodko - kwaśny. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodki chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Orientalny sos ostry z czerwonych chili na słodko z czosnkiem i octem ananasowym.

Bezglutenowy sos sojowy z przyprawami do makaronu Pad Thai.

Ekologiczny sos przyprawowy z ananasa, chilli, octu ananasowego.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczna pasta sojowa Miso Shiro z białym ryżem.



Góra