Orientalne

Łącznie produktów: 43

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Typowo 'ostry' i rozgrzewający smak, prosto z Japonii.

W tradycyjnej kuchni japońskiej, wasabi i sos sojowy to idealne połączenie.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Ekologiczny sos ananasowy z curry. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos hot chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodko - kwaśny. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodki chilli. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos kokosowy tajski z dodatkiem warzyw. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Naturalny sos curry indyjski z dodatkiem warzyw i orzechów nerkowca. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Ekologiczny sos słodko - kwaśny. Idealny do ryżu makaronów, drobiu, dań mięsnych.

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest  to wynik fermentacji pszenicy.

Sos Tamari dzięki wyższej zawartości białek i bardziej skoncentrowanemu smakowi, doskonale nadaje się do dłuższego gotowania.

Idealnie nadaje się do potraw z mięs, ryb, warzyw i wodorostów. Może być spożywany sam jako dip np. do sushi czy sashimi albo w połączeniu z innymi składnikami.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczny krem do gotowania kokosowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania migdałowy.

Ekologiczny krem do gotowania z orzechów nerkowca.

Bardzo dobry ekologiczny dip łagodny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Bardzo dobry ekologiczny dip pikantny bezglutenowy firmy Amazin. Idealny do różnego rodzaju chipsów oraz przekąsek.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy dojrzewający w drewnie cedrowym.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Tradycyjnie wytwarzany najwyższej jakości sos sojowy bez pszenicy i glutenu.

Ekologiczny sos meksykański, idealnie nadaje się jako dip to natchosów.

Ekologiczny sos azjatycki, idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z kuchni daleko wschodniej.

Ekologiczny sos chili pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z curry i mango pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos z czosnkowy, lekki i kremowy sos czosnkowy wywoła uśmiech na twarzy każdego. Niezależnie czy chcesz jedynie udoskonalić smak sałatek czy podać go jako dressing.

Ekologiczny sos w wygodnej butelce idealnie pasuje do burgerów i przekąsek.

Ekologiczny sos koktajlowy pasuje idealnie do fondue, dipów, jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.

Ekologiczny sos tajski pasuje idealnie jako dodatek do sałatek oraz do grillowanych mięs i ryb.



Góra