Inne

Łącznie produktów: 20

Substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów.

Agar-agar to substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów, która może być używana przez wegetarian jako substytut żelatyny.

Maranta trzcinowata  to bezglutenowa, lekkostrawna i pożywna mąka skrobiowa zwana arrowroot, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu białego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu szarego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni.

Ekologiczne drożdże piekarskie nie zawierają emulgatorów.

Ekologiczny i bezglutenowy proszek do pieczenia ciast.

Ekologiczny środek żelujący przeznaczony do konfitur.

Ekologiczny zakwas chlebowy żytni.

Ekologiczny środek żelujący to idealny zagęstnik do różnego rodzaju domowych przetworów owocowych. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny aroniowy błonnik pokarmowy w formie przystępnych kapsułek.



Góra