Inne

Łącznie produktów: 19

Substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów.

Agar-agar to substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów, która może być używana przez wegetarian jako substytut żelatyny.

Maranta trzcinowata  to bezglutenowa, lekkostrawna i pożywna mąka skrobiowa zwana arrowroot, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu białego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu szarego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni.

Ekologiczne drożdże piekarskie nie zawierają emulgatorów.

Ekologiczny i bezglutenowy proszek do pieczenia ciast.

Ekologiczny środek żelujący przeznaczony do konfitur.

Ekologiczny zakwas chlebowy żytni.

Ekologiczny środek żelujący to idealny zagęstnik do różnego rodzaju domowych przetworów owocowych. Produkt bezglutenowy.



Góra