Inne

Łącznie produktów: 28

Substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów.

Agar-agar to substancja żelująca, wytwarzana z krasnorostów, która może być używana przez wegetarian jako substytut żelatyny.

Maranta trzcinowata  to bezglutenowa, lekkostrawna i pożywna mąka skrobiowa zwana arrowroot, pozyskiwana z korzeni roślin zaliczających się do rodziny botanicznej marantowatych pochodzących z Ameryki Południowej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu białego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Ekologiczna skrobia z korzenia kuzu szarego to zdrowy substytut mąki ziemniaczanej.

Skrobia kukurydziana to znakomity produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni.

Ekologiczne drożdże piekarskie nie zawierają emulgatorów.

Ekologiczny i bezglutenowy proszek do pieczenia ciast.

Ekologiczny środek żelujący przeznaczony do konfitur.

Ekologiczny zakwas chlebowy żytni.

Quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Idealnie zastępuje kasze oraz makarony.

Błonnik naturalny w swoim składzie zawiera substancje roślinne: nasiona babki płesznik 80%, łuski babki jajowatej 20%.

Róża była uprawiana już w starożytnym Rzymie.

Ostropest pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji i stanu wątroby.

Ostropest pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji i stanu wątroby.

Żeń-szeń stanowił tak cenny surowiec, że w XIX wieku wartość suchego korzenia tej rośliny była kilkunastokrotnie wyższa od wartości złota.

Ekologiczny środek żelujący to idealny zagęstnik do różnego rodzaju domowych przetworów owocowych. Produkt bezglutenowy.

Ekologiczny aroniowy błonnik pokarmowy w formie przystępnych kapsułek.

Organiczna łuska gryki o wysokiej zawartości błonnika w wygodnych do połknięcia kapsułkach. Błonnik przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania jelit.

Kuzu ma neutralny smak i gładką konsystencję, idealny do zup, gulaszu, ciast i deserów.



Góra