Dżemy

Łącznie produktów: 40

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich pomarańczy.

Ekologiczna marmolada z sycylijskich cytryn.

Wyśmienity ekologiczny mus z moreli dojrzewających we włoskim słońcu.

Wyśmienity ekologiczny mus z truskawek dojrzewających we włoskim słońcu.

Ekologiczna czarna porzeczka bez dodatku cukru.

Ekologiczne owoce truskawki bez dodatku cukru.

Ekologiczne owoce malin bez dodatku cukru.

Ekologiczne powidła ze śliwek węgierek bez dodatku cukru.

Ekologiczny dżem z owoców borówki amerykańskiej bez dodatku cukru.

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. 

Pektyna, to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.

Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy.

Produkt przygotowany jest tak, aby zachowane były wszystkie cenne składniki znajdujące się w owocach róży.

Ekologiczna galaretka z płatków nagietka. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 1,8 sugerowanej porcji produktu.

Truskawka z figą 200 g. Pasta owocowa.

Ekologiczny dżem czarna porzeczka z dodatkiem kardamonu słodzony cukrem trzcinowym.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Owoc borówki brusznicy w pektynie jabłkowej.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców maliny z dodatkiem miodu wielokwiatowego.

Produkt otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagody kamczackiej z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.

Dżem jagodowy bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem malinowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem truskawkowy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem wiśniowy bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.

Dżem z owoców leśnych bez cukru nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie. Swój wyjątkowy smak zawdzięcza udanej kompozycji malin, jeżyn, czarnych jagód i czarnej porzeczki.

Dżem czarna porzeczka bez cukru wyprodukowany został ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, a słodzony jest naturalnym, zagęszczonym syropem z agawy.

Dżem z pigwy bez cukru wyprodukowany został z owoców pochodzących z upraw ekologicznych. Nie zawiera sztucznych barwników ani konserwantów, co docenią osoby lubiące zjeść coś słodkiego, a równocześnie dbające o prawidłowe odżywianie.



Góra