Syropy owocowe

Łącznie produktów: 33

Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny syrop do rozcieńczania z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.

Ekologiczny syrop tłoczony ze świeżych, czarnych porzeczek z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny sok tłoczony ze świeżego, czarnego bzu z dodatkiem cukru trzcinowego. Produkt pasteryzowany.

Ekologiczny syrop malinowy. Idealny do rozrobienia z wodą lub do drinków.

Ekologiczny syrop z czarnego bzu. Idealny do rozrobienia z wodą lub do drinków.

Owoce żurawiny zawierają duże ilości witamin, soli mineralnych, błonnika oraz związków bioaktywnych które warunkują działanie przeciwutleniające i przeciwdrobnoustrojowe wciągów i ekstraktów żurawinowych.

Jest to syrop naturalnie wytworzony z soku z  malin. Uzyskany syrop, dosładza się syropem z agawy odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym schładza. 

Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku.

Syrop ten jest bogaty w witaminę C i E, olejki eteryczne oraz sole mineralne.

Syrop z pigwowca jest bardzo bogaty w witaminę C.

Polecany jako smakowo - witaminowy dodatek herba i różnych innych napojów.

Syrop z ekstraktu ekologicznej lawendy.

Tłoczony na zimno z ekologicznych malin.

Produkt niskosłodzony, pasteryzowany. Smak syropu zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.



Góra