Kasza

Łącznie produktów: 34

Ekologiczna kasza gryczana niepalona.

Kasza jaglana słodka otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna kasza kukurydziana, z której można przygotować włoską polentę lub rumuńską mamałygę.

Ekologiczna kasza kuskus powstaje z połączenia wysokoglutenowej pełnoziarnistej mąki semolinowej.

Ekologiczny bulgur to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren pszenicy.

Ekologiczna kasza gryczana niepalona.

Ekologiczna kasza gryczana drobna niepalona.

Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna kasza kukurydziana, z której można przygotować włoską polentę lub rumuńską mamałygę.

Ekologiczna kasza kuskus powstaje z połączenia wysokoglutenowej pełnoziarnistej mąki semolinowej.

Kasza jęczmienna pęczak. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza jęczmienna wiejska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza orkiszowa drobna. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza jaglana otrzymywana z łuszczonego prosa. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza jęczmienna doskonale komponuje się z duszonymi warzywami, jajkami sadzonymi lub sosem grzybowym. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kasza manna zawierająca gluten. Sprawdzona jako dodatek do zup, ciast, zapiekanek. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pożywna kasza orkiszowa ma delikatny i przyjemny smak. Idealna do zagęszczania zup lub jako dodatek puddingów i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Przygotowuje się z niej słynną włoską polentę lub rumuńską mamałygę. Doskonała jako zagęszczacz zup i sosów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Polecany jako dodatek dań głównych w szczególności do duszonych warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Jedna z najbardziej odżywczych kasz. Stosowana do zup, pasztetów oraz jako składnik obiadów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczny bulgur to rodzaj kaszy otrzymywanej z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren pszenicy.

Ekologiczny pęczak jęczmienny powstaje z obłuszczonego i wypolerowanego ziarna jęczmienia.

Polecany jako dodatek dań głównych w szczególności do duszonych warzyw. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczny kuskus kukurydziany otrzymywany jest z kruszonych, gotowanych i suszonych ziaren kukurydzy.

Ekologiczna kasza jaglana ekspandowana to praktyczna i wygodna forma wartościowego zboża, przeznaczona do bezpośredniego spożycia.

Ekologiczna kasza gryczana niepalona wytwarzana jest z gryki - rośliny z rodziny rdestowatych.

Kasza owsiana to świetny dodatek do sosów, zapiekanek, a łącząc ją z owocami otrzymamy pyszny, pożywny i zdrowy deser.



Góra