Masła Roślinne

Łącznie produktów: 60

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z migdałów z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych.

Ekologiczne masło z blanszowanych migdałów.

Ekologiczne masło z orzechów nerkowca.

Ekologiczne masło z białych orzechów nerkowca.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych i migdałów.

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych chrupiące z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych z dodatkiem rodzynek.

Ekologiczne masło z pestek dyni z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło słonecznikowe z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych z dodatkiem rodzynek.

Ekologiczne masło sezamowe tahini.

Ekologiczne masło sezamowe tahini.

Ekologiczne masło sezamowe tahini białe.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych z dodatkiem czekolady idealnie pasuje na kanapkę.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych z dodatkiem karobu idealnie pasuje na kanapkę.

Ekologiczne masło orzechowe bez dodatku soli i cukru.

Do smarowania pieczywa, krakersów, wafli, naleśników itp. Do przygotowania kremów, polew, sosów, ciast, lodów itp.

Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych migdałów. Mus bogaty jest  w wapń, magnez, żelazo, witaminy E, B2. Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników.

Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych orzechów. Mus bogaty jest  w wapń, magnez, żelazo, witaminy E, B2. Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników.

Mus ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego sezamu łuszczonego. Sezam bogaty jest w wapń, żelazo, magnez oraz witaminy B1 i B6.

Ekologiczne i zdrowe masło migdałowe.

Ekologiczne i zdrowe masło orzechowe.

Ekologiczne i zdrowe masło orzechowe z kawałkami orzechów.

Ekologiczne i zdrowe masło z orzechów laskowych.

Ekologiczne i zdrowe masło z orzechów nerkowca.

Ekologiczny i zdrowy krem słonecznikowy.

Ekologiczne i zdrowe masło orzechowe.

Wegański mus ze zmielonego sezamu łuszczonego. Bogaty w magnez, wapń, żelazo i witaminy B1 oraz B6. Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. Dzięki temu przeciwieństwie do masła, ghi może być podgrzewane do momentu dymienia i nie przypali się, ani nie zacznie smakować jak przypalone. Właśnie ta cecha czyni je idealnym do głębokiego smażenia.

Ekologiczny krem kokosowy.

Ekologiczny krem z kasztanów jadalnych.

Organiczne masło z orzechów kokosowych, to naturalny produkt, doskonały dla osób szukających kokosowego masła, kremu, masła z oleju i masła do ciała. Aby rozpuścić masło, umieść go w gorącej wodzie na 2 minuty i wymieszaj.

Organiczne masło z orzechów kokosowych to naturalny produkt, doskonały dla osób szukających kokosowego masła, kremu, masła z oleju i masła do ciała. Aby rozpuścić masło, umieść go w gorącej wodzie na 2 minuty i wymieszaj.

Organiczne masło z orzechów kokosowych to naturalny produkt, doskonały dla osób szukających kokosowego masła, kremu, masła z oleju i masła do ciała. Aby rozpuścić masło, umieść go w gorącej wodzie na 2 minuty i wymieszaj.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. 

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. 

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczna wegetariańska margaryna idealnie nadająca się do pieczenia i smażenia. Produkt bez nabiału zwierzęcego.

Pasta z migdałów o stosunkowo niskiej zawartości tłuszczów nasyconych.

Masło Ghee jest szczególnie cenione za swoje doskonałe właściwości kulinarne. Dzięki wysokiej temperaturze dymienia (aż 250 stopni C) masło to się nie przypala, stąd też coraz częściej jest wybierane jako tłuszcz do przyrządzania różnego typu dań.



Góra