Jabłko

Łącznie produktów: 42

Ekologiczny sok jabłkowy jakoś produktu Demeter.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.

Sok z ekologicznych jabłek, niedosładzany, niewitaminizowany sztucznie.

Sok powstaje przez wytłoczenie (powolne i łagodne) jabłek w tradycyjnej prasie.

Czarny bez - znana stara roślina używana jako lekarstwo. W połączeniu z sokiem jabłkowym czarny bez uzyskuje pełnię smaku łagodząc ostrą gorzkawą nutę owocu czarnego bzu.

Ekologiczny sok śliwkowo - jabłkowy.

Tradycyjnie sok porzeczkowy rozcieńczano wodą dla uzyskania łagodniejszego smaku. Ten sok porzeczkowy stworzony został na bazie soku jabłkowego uzyskując bardzo ciekawy efekt smakowy.

Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Sok z jabłek z dodatkiem pokrzywy pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek z dodatkiem mięty pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok malina z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok truskawkowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno. 

Sok z jabłek z dodatkiem kwiatu bzu czarnego pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Sok z jabłek pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.

Ekologiczny sok z jabłek i porzeczek.

Ekologiczny sok z granatu i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców brzoskwini i jabłka.

Smak soku zależy od odmiany owoców i warzyw. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry. Sok pasteryzowany.

Ekologiczny sok jabłkowy połączony z pulpą mango.

Ekologiczny sok tłoczony z rokitnika, brzoskwiń i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne.

Ekologiczny sok z połączenia dwóch owoców takich jak banany i jabłka.

Sok jest nieklarowany, nie są stosowane żadne konserwanty. Sok nie zawiera dodatku cukru ani wody, jest wyłącznie pasteryzowany.

Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji.

Niskokaloryczna kompozycja ekologicznego soku jabłkowego i przecieru z mango.

Ekologiczny sok z granatu i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez konserwantów, bez dodatku cukru, poddany jedynie pasteryzacji.

Ekologiczny sok tłoczony z rokitnika, brzoskwiń i jabłek. Bez dodatku cukrów.

Ekologiczny sok z jabłek i pulpy mango.

Ekologiczny sok jabłkowy z pulpą mango.

Ekologiczny sok jabłkowo - śliwkowy. Idealny dla najmłodszych.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany owoców.

Produkt pasteryzowany. Smak soku zależy od odmiany  owoców i ziół. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.

Ekologiczny sok na bazie jabłek, granata, marchwi.

Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym (pozostałość drobnych cząsteczek miąższu).



Góra