Orzechy

Łącznie produktów: 59

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów. Znane również jako zielone migdały. Ekologiczne pistacje prażone i solone, to wyśmienita samodzielna przekąska.

Prażone, nie solone orzechy arachidowe. Polecane jako przekąska lub dodatek ciast, sałatek i deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Ekologiczne migdały blanszowane to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią od najmłodszych lat. Lubiany jako samodzielna przekąska w szkole lub w pracy.

Orzechy brazylijskie należą do najszlachetniejszych orzechów pochodzących wyłącznie z czystych, ekologicznych regionów Ameryki Południowej. Są delikatne i łagodne w smaku.

Ekologiczne orzechy macadamia to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem, uważanym za najsubtelniejszy wśród orzechów.

Pyszne migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne blanszowane migdały idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Pyszne migdały cięte idealne jako przekąska bądź dodatek potraw. Produkt rolnictwa ekologicznego

Delikatne i łagodne w smaku orzechy brazylijskie pochodzące wyłącznie z czystych regionów Ameryki południowej. Idealne jako pożywna przekąska i dodatek do płatków, ciast i innych deserów. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkawym smakiem. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy pekan to jedne z najszlachetniejszych gatunków orzechów. Mają lekko maślany smak i aromat. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzeszki piniowe idealnie nadają się na przekąskę oraz jako dodatek sosów, sałatek, makaronów i ciast. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecane jako dodatek do sałatek lub jako samodzielna przekąska. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.

Orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Doskonale smakują jako dodatek do pieczenia chleba lub do porannej owsianki.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne orzeszki ziemne surowe, zwane arachidowymi, należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla surowych nasion roślin strączkowych.

Ekologiczne płatki migdałowe to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków.

Ekologiczne orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów.

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem.

Ekologiczne orzechy macadamia, to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają  delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi.

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy.

Ekologiczne orzechy włoskie charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.

Ekologiczne orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem mieszanki studenckiej.

Ekologiczne orzechy nerkowca charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.

Ekologiczne migdały to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów.

Ekologiczne orzechy brazylijskie są delikatne i łagodne w smaku. Stanowią pyszną i pożywną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

Ekologiczne orzechy laskowe to bardzo pożywny owoc leszczyny. Uprażone orzechy stanowią idealną samodzielną przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.

Migdały oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy laskowe oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Bogate w witaminę E, magnez, wapń i potas. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy brazylijskie oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Orzechy nerkowca oblewane czekoladą wytwarzaną z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ekologiczne migdały w czekoladzie kokosowej z wanilią Bourbon.

Orzechy laskowe w czekoladzie kokosowej z domieszką wanilii Bourbon.

Orzechy nerkowca w czekoladzie z domieszką wanilii Bourbon.

Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą.

Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady zawierającej 70% kakao.

Bezglutenowa granola z figą i kokosem.

100% naturalne, gotowe do bezpośredniego spożycia.

Ekologiczne migdały w białej czekoladzie z kokosem i kurkumą.

Ekologiczne orzeszki pekan w czekoladzie mlecznej z kakao.



Góra