Grzyby - susz i marynata

Łącznie produktów: 15

Taniej -20%

Ekologiczne maślaki marynowane.

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardziakiami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.

Te pieczarki są zbierane ręcznie, z dbałością wyselekcjonowane. Smakują inaczej niż marynowane pieczarki ponieważ zalewa składa się wyłącznie z wody, soli i dodatków.

Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.

Gotowy do spożycia sos z ekologicznych prawdziwków.

Ekologiczne buraczki marynowane w oliwie i soli.

Ekologiczne podgrzybki - krojone, suszone.

Produkt naturalny, nie zawiera składników genetycznie modyfikowanych.

Ekologiczne grzyby shitake w zalewie.

Ekologiczny podgrzybek - krojony, suszony.



Góra