Grzyby - susz i marynata

Łącznie produktów: 14

Taniej -10%

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardziakiami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.

Taniej -10%

Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.

Taniej -10%

Ekologiczne buraczki marynowane w oliwie i soli.

Taniej -20%

Ekologiczne maślaki marynowane.

Taniej -10%

Ekologiczne podgrzybki - krojone, suszone.

Taniej -10%

Produkt naturalny, nie zawiera składników genetycznie modyfikowanych.

Taniej -10%

Ekologiczny podgrzybek - krojony, suszony.

Taniej -10%

Ekologiczne kurki marynowane. Produkt pasteryzowany.

Taniej -10%

Suszone grzyby shiitake donko.



Góra