Chleby bezglutenowe

Łącznie produktów: 29

Płynna tortilla marki Amaizin. Idealna dla dzieci. 6 placków w paczce.

Zawiera dwa razy więcej błonnika na 100 g niż zwykła tortilla.

Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków zwanych Banh Trang. 

Mieszanka do wypieku chleba odpowiedniego dla wegan (z foremką do wypieku w środku).

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem buraka.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cukinii.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem kapusty kiszonej.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cebuli i czosnku.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem pomidora i bazylii.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren słonecznika, lnu i sezamu.

Taniej -8%

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.

Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.

Bezglutenowy chlebek Focaccia z dodatkiem rozmarynu. Idealny do śniadania.

Bułki na zakwasie z dodatkiem ziaren zawierających błonnik. 

Meisterbackers Classic to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Meisterbackers Mehrkorn wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Meisterbackers Vital wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Lekka, doskonale chrupiąca bagietka doskonale smakuje jako kanapka.

Pain Campagnard - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Pan Blanco - chleb biały bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Pan Grati- bułka tarta bezglutenowa. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Pan Rustico - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Bezglutenowe spody do pizzy idealnie nadają się dla osób które w łatwy i szybki sposób chcą przygotować ulubioną pizze.

Bezglutenowy, pełnoziarnisty chleb posiada wiele zalet: wszystkie składniki (brązowy ryż, gryka, ziarna prosa i słonecznika) zapewniają pełnię smaku.



Góra