Chleby bezglutenowe

Łącznie produktów: 28

Meisterbackers Classic to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Meisterbackers Mehrkorn wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Bezglutenowe spody do pizzy idealnie nadają się dla osób które w łatwy i szybki sposób chcą przygotować ulubioną pizze.

Lekka, doskonale chrupiąca bagietka doskonale smakuje jako kanapka.

Pan Grati- bułka tarta bezglutenowa. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Pain Campagnard - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cukinii.

Bezglutenowy chlebek Focaccia z dodatkiem rozmarynu. Idealny do śniadania.

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Bułki na zakwasie z dodatkiem ziaren zawierających błonnik. 

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cebuli i czosnku.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem pomidora i bazylii.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren słonecznika, lnu i sezamu.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem buraka.

Meisterbackers Vital wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem kapusty kiszonej.

Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.

Mieszanka do wypieku chleba odpowiedniego dla wegan (z foremką do wypieku w środku).

Muszle taco przygotowane według oryginalnego meksykańskiego przepisu.

Bezglutenowy, pełnoziarnisty chleb posiada wiele zalet: wszystkie składniki (brązowy ryż, gryka, ziarna prosa i słonecznika) zapewniają pełnię smaku.

Pan Blanco - chleb biały bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków zwanych Banh Trang. 

Pan Rustico - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Zawiera dwa razy więcej błonnika na 100 g niż zwykła tortilla.



Góra