Pieczywo Chrupkie i Wafle

Łącznie produktów: 20

Czternaście ekologicznych wafli z pełnoziarnistego ryżu, z dodatkiem prosa, gryki, amarantusa oraz ziarna quinoa. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek.

Czternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek.

Wafle z kukurydzy i pszenicy durum są idealne jako alternatywa dla chleba lub sucharów na śniadanie.

Ekologiczne wafle kukurydziano-jaglane niesolone. Idealne jako przekąska. Świetnie nadają się dla najmłodszych.

4,01 zł

12 szt. lub wielokrotność

Ekologiczne wafle wielozbożowe. Idealne jako przekąska. Świetnie nadają się dla najmłodszych.

Ekologiczne wafle ryżowe, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu z dodatkiem sezamu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba.

Ekologiczne wafle z gryki i łuski gryczanej.

Ekologiczne wafle kukurydziane naturalne.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem buraka.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cukinii.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem kapusty kiszonej.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem cebuli i czosnku.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren lnu z dodatkiem pomidora i bazylii.

Produkt powstały poprzez wymieszanie i wysuszenie ziaren słonecznika, lnu i sezamu.

Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.



Góra