Warzywa i Owoce

Łącznie produktów: 23

Ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardziakiami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne właściwości odżywcze. Szczególnie cenione są w kuchni wschodniej.

Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.

Charakteryzuje się wysoką wartością odżywczą i ciekawym smakiem z nutką goryczy. W postaci sproszkowanej stanowi pożywny składnik napojów, koktajli, zup i sosów.

Korzeń chrzanu jest świetnym dodatkiem do mięs pieczonych, marynat oraz jako komponent ostrych sosów.

Ananas świeży BIO 1szt. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Cytryny świeże BIO (opakowanie ok. 1kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pomarańcze świeże BIO (siatka ok. 1kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Ogórek świeży BIO 1szt (waga ok. 0,25kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Bataty świeże BIO (siatka ok. 1 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pomidory Cherry świeże BIO (opakowanie ok. 0,25 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Rukola świeża BIO (opakowanie ok. 0,125 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kiełki Brokuła świeże BIO 1 opakowanie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kiełki Słonecznika świeże BIO 1 opakowanie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Burak czerwony świeży BIO (siatka ok. 1 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Cebula biała świeża BIO (siatka ok. 1 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Kiełki rzodkiewki świeże BIO 1 opakowanie. Produkt rolnictwa ekologicznego.

Grzyby boczniaki świeże BIO (opakowanie  ok. 0,2 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Grzyby shiitake świeże BIO (opakowanie  ok. 0,2 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Pieczarki brązowe świeże BIO (pudełko ok. 0,3 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Seler naciowy świeży BIO (1 sztuka). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Topinambur świeży BIO (tacka około 0,5 kg). Produkt rolnictwa ekologicznego.

Świeży, ekologiczny czosnek, przechowywany w kontrolowanej temperaturze i wilgotności przez około 30 dni, w którym zachodzi reakcje brązowienia nieenzymatycznego - reakcje Mailarda.



Góra