Sery

Łącznie produktów: 70

Ekologiczny kozi ser dojrzewający z dodatkiem kozieradki. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny kozi ser dojrzewający naturalny. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Ekologiczny kozi serek bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny owczy twaróg bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny owczy serek bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny ser tostowy w formie plastrów. Idealny do kanapek.

Ekologiczny serki topione w dwóch rodzajach śmietankowym oraz ziołowym. Idealny do kanapek.

Ekologiczny owczy ser typu feta. Idealny do sałatek oraz dań.

Ekologiczny ser z owczego mleka. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny ser parmezan. Świetnie pasuje do różnego rodzaju past.

Ekologiczny ser ricotta z mleka krowiego. Idealny do kanapek.

Ekologiczne serki topione w formie trójkącików. Idealne na kanapki. Produkt zawiera laktozę.

Ekologiczny kozi ser grecki bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Naturalny ser typu Feta z ekologicznego mleka owczego i koziego.

Ser na podpuszczce z ekologicznego mleka krowiego, z dodatkiem ziół.

Ekologiczna rolada z sera koziego. Idealna jako przekąska albo do śniadania.

Ekologiczny kozi twaróg bez dodatków, naturalny. Idealny na śniadanie.

Ekologiczny kozi ser w formie kulek z dodatkiem czosnku i ziół. Idealny na śniadanie lub jako przekąska.

Najwyższej jakości twaróg, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego w porównaniu z normą obowiązującą w kraju, oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję  tradycyjnego, wiejskiego twarogu.

Najwyższej jakości twaróg, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego w porównaniu z normą obowiązującą w kraju, oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję  tradycyjnego, wiejskiego twarogu.

Najwyższej jakości twaróg, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego w porównaniu z normą obowiązującą w kraju, oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję  tradycyjnego, wiejskiego twarogu.

Ekologiczny ser żółty podpuszczkowy śmietankowy.

Ekologiczny, półtłusty twaróg wiejski z mleka krowiego.

Ekologiczny ser smażony. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny serek mascarpone. Idealny do śniadania i na kanapki oraz do deserów.

Klasyczny ser mozzarella z ekologicznego mleka bawolego.

Ekologiczny ser mozzarella. Idealny do śniadania lub jako dodatek do sałatek. Mozzarella jeden duży kawałek.

Ekologiczny ser mozzarella. Idealny do śniadania lub jako dodatek do sałatek. Opakowanie zawiera 12 sztuk.

Ekologiczne przekąski serowe z pasteryzowanego mleka krowiego. Idealne do podjadania.

Ekologiczny ser brie z mleka krowiego. Idealny do śniadania lub jako przekąska.

Ekologiczny ser camembert z mleka krowiego. Idealny do śniadania lub jako przekąska.

Ekologiczny serek wiejski z mleka krowiego. Idealny do śniadania lub jako przekąska.

Ekologiczny ser feta z mleka owczego. Idealny do śniadania, jako przekąska i do sałatek.

Ser typu feta z mleka owczego i koziego o 48% zawartości tłuszczu.

Góra