Wędliny Ekologiczne

Łącznie produktów: 9

Ekologiczne Chorizo wieprzowe z dodatkiem papryki.

Ekologiczna szybka prosciutto. Pasuje jako przekąska, do sałatek czy do dań.

COPPA DI PARMA  - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.

Ekologiczna wołowina Breasola w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Ekologiczna pierś indyka gotowana w plastrach. Idealnie pasuje na kanapki.

Bez glutenu, bez środków chemicznych i konserwantów, 100% mięso wieprzowe z własnych włoskich gospodarstw hodowlanych. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą.

Rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością, tradycyjnymi metodami.  Szynka parmeńska jest jedną z najdroższych wędlin na świecie. Surowa, lekko solona szynka wieprzowa, swój wyjątkowy, wyrafinowany smak zawdzięcza dojrzewaniu na powietrzu parmeńskim przez około 12 miesięcy.

Ekologiczne wegańskie chorizo w plastrach z seitan. 



Góra