Produkty Roślinne

Łącznie produktów: 79

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny deser kokosowy bez dodatków. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku truskawek z dodatkiem czarnej porzeczki. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wiśniowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczna wegetariańska margaryna idealnie nadająca się do pieczenia i smażenia. Produkt bez nabiału zwierzęcego.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Tofu organiczne gotowe do spożycia. Można użyć jako zamiennik mięsa, nabiału i jaj.

Jarmuż, to jedna z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na świecie. pasta z jarmużu, to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Ekologiczna pasta z ciecierzycy, z jarmużem i przyprawami.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem mango i marakuji. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem cytryny. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem wanilii. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser roślinny z orzechów nerkowca, z dodatkiem wanilii.

Pasta z ciecierzycy z siemieniem lnianym i czarnym sezamem.

Pasta szpinakowa z grillowanym bakłażanem.

Pasta bakłażanowa z grillowaną papryką, w occie z przyprawami.

Pasta z ciecierzycy z daktylami.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Zagęszczony produkt kokosowo-jagodowy.

Zagęszczony produkt kokosowy waniliowy.

Zagęszczony produkt migdałowy malinowy.

Zagęszczony produkt migdałowy z wanilią.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Pudding z ekologicznego ryżu z dodatkiem kakao.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczne masło dla wegetarian. Masło na bazie oleju kokosowego oraz rzepakowego.

Leczo wegańskie jest gotowym dietetycznym daniem warzywnym. Znakomicie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem, ziemniakami, fasolą, ciecierzycą.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wanilii. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku morelowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku brzoskwiniowym i dodatkiem czarnego bzu. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku waniliowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy z dodatkiem borówek. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku malinowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango i dodatkiem brzoskwini. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Góra