Produkty Roślinne

Łącznie produktów: 77

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczna pasta tapenade z dodatkiem suszonych pomidorów. Idealna do pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Ekologiczne burgery sojowe z dodatkiem warzyw. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczne burgery quinoa. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem mango i marakuji. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy bez dodatków. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny produkt polecany dla wegetarian oparty na tofu. Idealny na śniadanie i do kanapek.

Ekologiczne parówki polecane dla wegetarian oparte na tofu. Idealny na śniadanie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczne masło dla wegetarian. Masło na bazie oleju kokosowego oraz rzepakowego.

Leczo wegańskie jest gotowym dietetycznym daniem warzywnym. Znakomicie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem, ziemniakami, fasolą, ciecierzycą.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.

Ekologiczna zupa krem z dyni Hokkaido. Produkt przeznaczony dla wegetarian. Idealnie pasuje jako danie obiadowe.

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wanilii. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser z konopi o smaku owoców. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser z konopi o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem kokosa. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku morelowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku brzoskwiniowym i dodatkiem czarnego bzu. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem marakui. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku truskawek z dodatkiem czarnej porzeczki. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku waniliowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku cytrynowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy z dodatkiem borówek. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku malinowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango i dodatkiem brzoskwini. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku truskawkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wiśniowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku morelowym z domieszką guawy. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy bez żadnych dodatków. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku truskawkowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Góra