Produkty Roślinne

Łącznie produktów: 77

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Wegetariańska margaryna, bez nabiału zwierzęcego.

Ekologiczne plastry kanapkowe sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Ekologiczne parówki sojowe. Produkt jest sterylizowany.

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczna pasta tapenade z dodatkiem suszonych pomidorów. Idealna do pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Jedna z najbardziej popularnych przekąsek Bliskiego Wschodu. Falafel Florentin produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Główne składniki to ciecierzyca, cebula, natka pietruszki, czosnek

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Otrzymywane w wyniku długotrwałego moczenia surowego tofu w przyprawowej zalewie. Doskonale nadaje się jako przystawka do dań oraz składnik surówek i sałatek.

Ekologiczne burgery sojowe z dodatkiem warzyw. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczne burgery quinoa. Ideale dla wegetarian. Opakowanie zawiera dwa burgery.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem mango i marakuji. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy bez dodatków. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem cytryny. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny deser kokosowy z dodatkiem wanilii. Idealny jako przekąska lub na śniadanie.

Ekologiczny produkt polecany dla wegetarian oparty na tofu. Idealny na śniadanie i do kanapek.

Ekologiczne parówki polecane dla wegetarian oparte na tofu. Idealny na śniadanie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Wegański produkt sojowy o wysokiej zawartości białka z polskiej bio soi. Bez konserwantów. Niemodyfikowany genetycznie.

Sfermentowana soja, a w zasadzie soja natto, bo tak się ją nazywa od szczepu baterii fermentacyjnych dodawanych w tradycyjnej recepturze do ugotowanej soi.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczne masło dla wegetarian. Masło na bazie oleju kokosowego oraz rzepakowego.

Leczo wegańskie jest gotowym dietetycznym daniem warzywnym. Znakomicie komponuje się z ryżem, kaszą, makaronem, ziemniakami, fasolą, ciecierzycą.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.

Ekologiczna zupa krem z dyni Hokkaido. Produkt przeznaczony dla wegetarian. Idealnie pasuje jako danie obiadowe.

Ekologiczne kotlety z soczewicy dla wegetarian. Doskonale pasują na jako danie obiadowe.

Ekologiczny falalel to smażone kulki lub kotleciki z przyprawionej ciecierzycy bądź bobu z sezamem.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku wanilii. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser z konopi o smaku owoców. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser z konopi o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem kokosa. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku morelowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku brzoskwiniowym i dodatkiem czarnego bzu. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku mandarynki z dodatkiem pomarańczy. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku czekoladowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku mango z dodatkiem marakui. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser ryżowy bezglutenowy o smaku truskawek z dodatkiem czarnej porzeczki. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku waniliowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Ekologiczny deser sojowy bezglutenowy o smaku cytrynowym. Idealny dla osób które nie tolerują mleka. Polecany na śniadania i podwieczorek.

Góra