Pasztety i Pasty

Łącznie produktów: 17

Ekologiczny hummus, pasta sezamowa. Idealna w formie przekąski.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie ciecierzycy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Pasztet pieczony z ekologicznej nie modyfikowanej genetycznie soczewicy. Smakowicie wzbogacony ekologicznymi ziołami i przyprawami. Do smarowania pieczywa. Jako dodatek do potraw. Składnik kotletów i farszy.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny dip z avocado. Idealny jako przekąska lub jako dodatek.

Ekologiczna pasta tapenade z dodatkiem suszonych pomidorów. Idealna do pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Danie typowe dla kuchni arabskich i północnoafrykańskich. Wyśmienicie nadaje się do smarowania pieczywa.

Ekologiczny pasztet z nasion dyni przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z fasoli kidney przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Ekologiczny pasztet z nasion słonecznika przeznaczony dla wegetarian. Idealnie nadaje się do pieczywa lub w formie przekąski.

Pasztet z marchewki bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Pasztet z orzechów nerkowca bio jest w pełni wegański i bezglutenowy, przygotowany według orygilnej receptury przez firmę Poloniak

Ekologiczna pasta z pestek dyni. Idealna do pieczywa.



Góra