Pieczywo

Łącznie produktów: 27

Przyjemność bez wyrzeczeń i bez glutenu - to jest to, co dostajemy od pełnoziarnistego chleba krojonego 3 Pauly z prosa i słodkiej mąki łubinu.

Bezglutenowe wafle kukurydziane, świetnie nadają się do do lodów bądź jako spód do owocowych konfitur.

Ten bezglutenowy, ryżowo - kukurydziany chlebek jest cudownie chrupiący i lekki.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb z słoneczny z gryki.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb tradycyjny wiejski.

Ekologiczny i bezglutenowy chleb z prosa.

Lekkie, bezglutenowe bułeczki z wieloma kawałkami czekolady.

Bon Matin to lekkie, miękkie i pyszne bezglutenowe i bez laktozy bułeczki.

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Bezglutenowa bułeczki ciabatta do dalszego odpieku.

Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe to lekki zamiennik tradycyjnego chleba lub przekąska.

Bezglutenowy chlebek Focaccia z dodatkiem rozmarynu. Idealny do śniadania.

Bułki na zakwasie z dodatkiem ziaren zawierających błonnik. 

Meisterbackers Classic to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Meisterbackers Mehrkorn wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Meisterbackers Vital wieloziarnisty to aromatyczny, bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu. Chleb ten nie posiada glutenu, jajek i mleka.

Lekka, doskonale chrupiąca bagietka doskonale smakuje jako kanapka.

Pain Campagnard - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Pan Blanco - chleb biały bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Pan Grati- bułka tarta bezglutenowa. Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Pan Rustico - chleb wiejski bardzo miękki chleb, który jest w wytrzymałym i wygodnym opakowaniu.

Bezglutenowe spody do pizzy idealnie nadają się dla osób które w łatwy i szybki sposób chcą przygotować ulubioną pizze.

Bezglutenowy, pełnoziarnisty chleb posiada wiele zalet: wszystkie składniki (brązowy ryż, gryka, ziarna prosa i słonecznika) zapewniają pełnię smaku.

Cienkie i bogate w błonnik tortille w różnorodnych wersjach. Wystarczy podgrzać na patelni lub w kuchence mikrofalowej.

Ekologiczne pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane.



Góra