Produkty sypkie

Łącznie produktów: 85

Ekologiczny makaron z mąki z ciecierzycy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 5 min.

Ekologiczny makaron z mąki z czerwonej soczewicy. Makaron ten nie zawiera glutenu, może też zawierać śladowe ilości jaj. Gotować przez ok. 6 min.

Ekologiczny makaron penne z mąki gryczanej. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju sosów.

Ekologiczne muesli składające się z płatków kukurydzianych, ryżu ekspandowanego, ekspandowanych nasion amarantusa.

Produkt bezglutenowy. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Smakowa czekolada do picia, łatwa w przygotowaniu, dobra na gorąco i na zimno.

Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac.

Makaron noodle konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

Ekologiczna gryka ekspandowana to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. 

Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego.

Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.

Nadaje się do zagęszczania zup i sosów, na kotlety, ciasta, koktajle zdrowotne, naleśniki słodkie i wytrawne. Sprawdza się też jako zagęstnik do past kanapkowych i jako cenny dodatek do chleba, a nawet nadzienia pierogów.

Mieszanka do wypieku chleba odpowiedniego dla wegan (z foremką do wypieku w środku).

Kaszkę kukurydzianą można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów warzywnych oraz sosów. Idealnie nadaje się jako dodatek do ciast i musli.

Kaszkę ryżową można stosować jako zagęszczacz do zup, gulaszów warzywnych oraz sosów. Idealnie nadaje się jako dodatek do ciast i musli.

Kleik kukurydziany z ekologicznego i bezglutenowego grysu.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej w kształcie zwierzątek z farmy.

Ekologiczny, bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej, w kształcie świderków Fusilli.

Doskonałe połączenie starannie dobranych, ekologicznych składników w wygodnej jednorazowej saszetce. Polecana jest do picia jako napój ogólnie wzmacniający i energetyzujący.

Ekologiczny makaron z mąki jaglanej w kształcie świderków Fusilli.

Ekologiczny makaron w kształcie świderków, z mąki jaglanej.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z czerwonej soczewicy, w kształcie muszli gnocchi.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ciecierzycy, w kształcie świderków.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki gryczanej w kształcie muszli Gnocchi Sardi.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej, w kształcie karbowanej wstążki Reginette.

Bezglutenowy makaron z ekologicznej gryki w kształcie muszelek.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej, w kształcie literek.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ryżu białego, w kształcie muszli Gnocchi Sardi.

Ekologiczny, bezglutenowy makaron z mąki z białego ryżu.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki ryżowej w kształcie karbowanej wstążki.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z ryżu brązowego, w kształcie muszli Gnocchi Sardi.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki kukurydzianej w kształcie rurki Penne.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z zielonego groszku w kształcie rurki Penne.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej czerwonej soczewicy, w kształcie rurki Penne.

Ekologiczny makaron z bezglutenowej mąki z zielonej soczewicy, w kształcie świderków Fusilli.

Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka.

Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka.

Ekologiczna granola z dodatkiem kakao. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

Ekologiczna granola z dodatkiem goji. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Ekologiczna granola z dodatkiem figi i kokosa. Produkt bezglutenowy. Idealna przekąska na śniadanie dla całej rodziny.

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.

Musli owsiane z czekoladą i czarną porzeczką.

Taniej -50%

Prze!Racuchy owsiane instant.

Placki Zielone ze szpinakiem.

Placki Czerwone z burakiem i pasternakiem.

Placki Złote z cukinią.

Musli owsiane malina z morwą.

Bezglutenowa mieszanka na naleśniki

Kasza owsiana bezglutenowa.

Kasza jaglana BIO (łuskane proso).

Kasza jaglana BIO (łuskane proso).

Góra