Produkty sypkie

Łącznie produktów: 34

Mąka teff jest świetną pełnoziarnistą alternatywą do bezglutenowych wypieków.

Bezglutenowa mieszanka jasnych mąk do wypieków.

Ekologiczne muesli składające się z płatków kukurydzianych, ryżu ekspandowanego, ekspandowanych nasion amarantusa.

Ekologiczna mąka gryczana pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna gryki niepalonej.

Ekologiczna mąka kukurydziana otrzymana ze zmielonego ziarna kukurydzy.

Ekologiczna mąka z soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup.

Ekologiczna mąka z sorgo to mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania mięsnych i warzywnych dań oraz zup.

Bezglutenowa mąka do wypieku pieczywa razowego. Łatwo przyrządzić z niej chleb, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowy makaron anellini. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup. 

Bezglutenowy makaron capelli di angelo. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju zup.

Bezglutenowy makaron fusilli. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

 Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju lasagne.

Bezglutenowy makaron penne. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Bezglutenowy makaron spaghetti. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań oraz sałatek.

Bezglutenowy makaron tagliatelle. Idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju dań.

Uniwersalna bezglutenowa mąka. Możne służyć do wykonania omletów, klusek ziemniaczanych, makaronu, beszamelu.

Chrupki kakaowe „Milly Magic” są produktem bezglutenowym, który idealnie sprawdza się na smaczne i pożywne śniadanie lub kolację dla dzieci, a także dla dorosłych.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać chleb i ciasta drożdżowe, bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowa mieszanka mąk. Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać wszelkiego rodzaju ciasta, makarony oraz budynie bez rezygnacji z dobrego smaku.

Bezglutenowe płatki kukurydziane firmy Schar. Idealne na śniadanie. 

Bezglutenowe, świeże włoskie pierożki z ciasta jajecznego z nadzieniem ze świeżego sera i szpinaku.

Bezglutenowe, świeże włoskie pierożki z ciasta jajecznego z nadzieniem z szynką surową.

Świeży, bezglutenowy włoski makaron jajeczny. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.



Góra