Kremy do smarowania

Łącznie produktów: 106

Ekologiczny krem z kasztanów jadalnych.

Krem orzechowy naturalny Basia Basia.

Krem orzechowy chrupiący Basia Basia.

Krem z rażonych migdałów.

Krem orzechowy z bananem Basia Basia

Krem z prażonych orzechów laskowych.

Krem orzechowy Laskolada Basia Basia.

Krem z prażonych orzechów nerkowca z solą Basia Basia

Krem z prażonych orzechów nerkowca z kokosem i solą Basia Basia.

Ekologiczne figi i daktyle w syropie z agawy.

Krem na bazie daktyli z dodatkiem kakao. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

Ekologiczny krem na bazie daktyli z dodatkiem kakao i oleju kokosowego. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.

Krem na bazie daktyli z dodatkiem wiśni. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków. Zdrowy zamiennik dla tradycyjnych, słodzonych smarowideł i kremów.

Ekologiczny krem z orzechów laskowych i kakao.

Ekologiczny krem z kasztanów jadalnych.

Ekologiczny krem z orzeszków ziemnych.

Ekologiczny krem z orzeszków ziemnych.

Ekologiczny krem z pestek słonecznika.

Krem z pestek dyni, składa się wyłącznie ze świeżo palonych i zmielonych ekologicznych nasion dyni.

Ekologiczny krem orzechowy na bazie nieprażonych orzechów nerkowca.

Zmielone na pastę, prażone orzeszki ziemne z dodatkiem soli morskiej.

Ekologiczny krem z orzeszków ziemnych z solą morską.

Przepyszny, ekologiczny krem daktylowo-kokosowy, który doskonale komponuje się z pieczywem, deserami, nadaje się również do wypieków.

Pasta kokosowa, nazywana często masłem kokosowym, to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów

Ekologiczne masło orzechowe bez dodatku soli i cukru.

Do smarowania pieczywa, krakersów, wafli, naleśników itp. Do przygotowania kremów, polew, sosów, ciast, lodów itp.

Jasno - brązowa, kremowa pasta, powstała przez zmiksowanie prażonych orzeszków arachidowych z karobem.

Beżowo - brązowa, kremowa pasta, powstała przez zmiksowanie prażonych orzeszków arachidowych i pozostałych składników.

Naturalny i zdrowy krem migdałowy.

Naturalnie i zdrowy krem orzechowy.

Naturalny i zdrowy krem orzechowy bez dodatku soli i cukru.

Naturalny i zdrowy krem orzechowy z czekoladą.

Naturalny i zdrowy krem sezamowy słodzony agawą.

Do smarowania pieczywa, krakersów, wafli, naleśników itp. Do przygotowania kremów, polew, sosów, ciast, lodów itp.

Naturalnie i zdrowy krem z orzechów arachidowych.

Naturalnie i zdrowy krem z orzechów arachidowych bez dodatku soli i cukru.

Naturalnie i zdrowy krem z różnego rodzaju orzechów.

Krem orzechowy nie zawiera oleju palmowego. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego, źródło białka, bez dodatku soli i cukru.

Góra