masła

Łącznie produktów: 8

Pasta z migdałów o stosunkowo niskiej zawartości tłuszczów nasyconych.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. 

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. Dzięki temu przeciwieństwie do masła, ghi może być podgrzewane do momentu dymienia i nie przypali się, ani nie zacznie smakować jak przypalone. Właśnie ta cecha czyni je idealnym do głębokiego smażenia.

Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb.

Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb.

Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.

Ekologiczne masło orzechowe bez dodatku soli i cukru.

Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych migdałów. Mus bogaty jest  w wapń, magnez, żelazo, witaminy E, B2. Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników.



Góra