masła

Łącznie produktów: 19

Ekologiczne masło z migdałów z dodatkiem soli.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. 

Taniej -7%

Naturalna mieszanka wyłącznie z ekologicznych migdałów. Mus bogaty jest  w wapń, magnez, żelazo, witaminy E, B2. Nie zawiera sztucznych konserwantów, emulgatorów i barwników.

Taniej -7%

Ekologiczne masło orzechowe bez dodatku soli i cukru.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. 

Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb.

Ghee to masło klarowane, które charakteryzuje się bardzo wysokim punktem dymienia 250 °C.

Ekologiczne masło z orzechów nerkowca.

Pasta z migdałów o stosunkowo niskiej zawartości tłuszczów nasyconych.

Ekologiczne masło z blanszowanych migdałów.

Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych i migdałów.

Ekologiczne masło z białych orzechów nerkowca.

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych z dodatkiem rodzynek.

Masło ghee podczas klarowania usuwają się z masła elementy białka i innych substancji, pozostawiając sam tłuszcz. Dzięki temu przeciwieństwie do masła, ghi może być podgrzewane do momentu dymienia i nie przypali się, ani nie zacznie smakować jak przypalone. Właśnie ta cecha czyni je idealnym do głębokiego smażenia.

Ekologiczne masło z orzechów laskowych z dodatkiem rodzynek.

Ekologiczne masło z pestek dyni z dodatkiem soli.

Ekologiczne masło z orzechów ziemnych chrupiące z dodatkiem soli.



Góra