SUPERFOODS I SUPLEMENTY

Łącznie produktów: 205

Syrop dla dzieci od 12 miesiąca życia. Polecany przy przeziębieniu oraz problemach z oskrzelami.

Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji.

Ekologiczna Moringa należy do starożytnych ajurwedyjskich roślin leczniczych. Dzięki jego wszechstronnej skuteczności drzewo Moringa nazywane jest również cudownym drzewem.

Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji.

Liście doskonale nadają się do sporządzenia smacznego naparu pełnego naturalnego bogactwa.

Nasiona babki jajowatej, z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika, stają się coraz bardziej popularne.

Ekologiczne sproszkowane owoce camu camu, pochodzące z wilgotnych lasów amazońskich, charakteryzują się przyjemnym, lekko cierpkim smakiem.

Charakteryzuje się wysoką wartością odżywczą i ciekawym smakiem z nutką goryczy. W postaci sproszkowanej stanowi pożywny składnik napojów, koktajli, zup i sosów.

Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.

Ekologiczne łuski babki jajowatej są wartościowe z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika. W obecności wody uwalniają śluz i tworzą żel ułatwiający przesuwanie treści zalegających w jelitach.

Ekologiczna sproszkowana moringa otrzymywana jest przez zmielenie liści wiecznie zielonego, tropikalnego drzewa Moringa oleifera nazywanego drzewem życia.

Białko z ekologicznego grochu, to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. Pozostawia na długo uczucie sytości, idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców.

Ekologiczna trawa jęczmienna dostępna w formie sproszkowanej to cenny pokarm odżywczy, uzyskany z młodych łodyżek jęczmienia.

Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.

Ekologiczne surowe całe ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.

Ekologiczny sproszkowany korzeń maca pochodzi z rejonów górskich Peru. Od setek lat stanowi podstawowy element diety w krajach Ameryki Południowej.

Babka płesznik to jednoroczna roślina śródziemnomorska, której najbardziej wartościową częścią są nasiona.

Ekologiczna trawa pszeniczna dostępna w formie sproszkowanej to cenny pokarm odżywczy, uzyskany z młodych pędów pszenicy.

Ekologiczna spirulina to rodzaj zielononiebieskiej mikroalgi o kształcie spirali.

Ekologiczna lucuma w postaci proszku wytwarzana jest z miąższu tropikalnego owocu lucumy.

Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego.

Ekologiczna sproszkowana guarana zawiera naturalną kofeinę, w związku z czym doskonale zastąpi tradycyjną kawę.

Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1.

Góra